Ο Justin Bieber δημοσίευσε την πιο cute φωτογραφία της Hailey

Μία υπέροχη ανάρτηση από τον τραγουδιστή.

Ο Justin και η Hailey είναι ένα ζευγάρι που όλος ο κόσμος γνωρίζει πια. Δε χρειάζεται απαραίτητα να είσαι φαν τους, και μόνο που μπαίνεις λίγο στο Internet και ψάχνεις γενικά για τη showbiz, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τους έχεις ακουστά. Άλλωστε, είναι ένα celeb couple που τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας για ποικίλους λόγους.

Οι δυο τους έχουν παντρευτεί δύο φορές -μία με πολιτικό και μία με θρησκευτικό γάμο- και όταν έγινε γνωστή η σχέση τους προκάλεσε αντιδράσεις, αφού ήταν λίγο μετά την όλη ιστορία του τραγουδιστή με τη Selena Gomez.

Πάντως, τα παιδιά δείχνουν να περνάνε καταπληκτικά και δε χρειάζεσαι κάτι άλλο για να το επιβεβαιώσεις από το να κοιτάξεις τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Τόσο ο τραγουδιστής όσο και το μοντέλο ποστάρουν τακτικά φωτογραφίες ο ένας του άλλου και δε διστάζουν να δείξουν τον έρωτά τους.




Αυτό έκανε και τώρα ο Justin που δημοσίευσε μία φωτογραφία της Hailey στην οποία η ίδια φορούσε το brand του συμπληρώνοντας μερικά emoji που έδειχναν πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της.

Εμείς, πάντως, να σημειώσουμε ότι για μία ακόμα φορά η Hailey είναι μία κούκλα. Δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της.

Δες τη στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved