Ο Jeremy Renner τρολάρει τον Chris Hemsworth με έναν απίστευτο τρόπο

Εμείς κάπως ξεκαρδιστήκαμε βλέποντας το post.

Τα παιδιά εκεί στη Marvel είναι φανταστικά. Είτε μιλάμε για το crew είτε για τους ηθοποιούς που αποτελούν το cast των υπερηρώων που τόσο έχουμε λατρέψει. Αν το καλοσκεφτείς, ουσιαστικά όλους τους αγαπάμε για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο. Πέρα από το υποκριτικό τους ταλέντο, πέρα από τα stories που μας έχουν κρατήσει συντροφιά εδώ και πολλά χρόνια, είναι ωραίοι τύποι.

Δύσκολα θα σκεφτείς έστω και έναν από τους ηθοποιούς της Marvel που να μην κάνει πλάκα ή να μην του αρέσει το χιούμορ. Τρολάρουν ο ένας τον άλλον με την πρώτη ευκαιρία και εμείς μένουμε να παρακολουθούμε τα ντοκουμέντα αυτών των γεγονότων και να ξεκαρδιζόμαστε με τα όσα σκέφτονται.




Αυτήν τη φορά, ήταν η σειρά του Jeremy Renner να τραβήξει τα βλέμματα κάνοντας ένα post στο προφίλ του στο Instagram. Σε αυτό βρίσκεται μία φωτογραφία του Chris Hemsworth στην οποία δηλώνει ότι του δίνει την ψήφο του για πιο σέξι άντρα για το 2020 -έναν τίτλο που πήρε για φέτος ο Michael B. Jordan-.

Θα μας πεις, ok, δεν είναι να απορείς που τον προτείνει για αυτόν τον τίτλο, με τη διαφορά ότι το κάνει με μία εντελώς απροσδόκητη φωτογραφία και εκεί είναι το αστείο της υπόθεσης.

Μπες στην παρακάτω gallery να δεις ποια photo του Hemsworth επέλεξε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved