Η Hailey έχει γενέθλια και ο Justin ευχήθηκε με τον πιο cute τρόπο

Αυτό κι αν είναι έκπληξη.

Τι πιο όμορφο από λόγια αγάπης από τον άνθρωπό σου; Ο Justin Bieber και η Hailey είναι ένα από τα ζευγάρια που αγαπάει ο κόσμος ιδιαίτερα, άλλωστε η ζωή τους είναι γνωστή στα social media, είναι να μην τους αγαπάς;

Οι δυο τους περνάνε την καραντίνα ιδιαίτερα δημιουργικά και μάλιστα το αγόρι της pop μουσικής σκηνής κυκλοφόρησε και νέα τραγούδια. Όσο για την Hailey; Σίγουρα στο πλευρό του Justin δεν βαριέται ποτέ. Και για να γυρίσουμε στα δικά μας, έχουμε να σου πούμε ότι το κορίτσι του Bieber έχει γενέθλια και φυσικά γιορτάζει μαζί της και εκείνος.

H κυρία Bieber έκλεισε τα 24 και νιώθει πιο όμορφη από ποτέ, αυτό άλλωστε φαίνεται από το post που ανέβασε. Το θέμα όμως δεν είναι τι ανέβασε εκείνη αλλά το ανέβασε στο προφίλ του ο Justin.

https://www.instagram.com/p/CH6uEdnFqSs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με μια σειρά φωτογραφιών της και μια λεζάντα γεμάτη ευχές και όμορφα λόγια, της ευχήθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο. Συγκεκριμένα έγραψε «Τα μάτια μου είναι για εσένα. Η καρδιά μου είναι για ‘σένα. Η αγάπη μου είναι για εσένα. Είμαι "σπίτι" όπου είσαι εσύ. Είσαι το ασφαλές σημείο μου. Το μεγαλύτερό μου όνειρο μεγαλώνει μαζί σου. Δεν πιστεύω ότι θα είσαι δική μου για πάντα. Χρόνια πολλά μωρό μου.»

Δες στη gallery τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Justin.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved