Το κοριτσάκι της photo είναι η μελαχρινή σταρ της αγαπημένης σου ταινίας

Μόνο από τη φωτογραφία, αποκλείται να μαντέψεις σωστά.

Το κοριτσάκι που βλέπεις στη φωτογραφία με τη γιαγιά του είναι από αυτά που δεν μπορείς να καταλάβεις σε ποιους διάσημους εξελίχτηκαν. Στην προκειμένη περίπτωση, πρόκειται για μία ηθοποιό της νέας γενιάς του Hollywood, η οποία τα τελευταία χρόνια παίζει σε όλο και περισσότερες ταινίες. Η ίδια φαίνεται να το θέλει πολύ και να έχει πάρει πολύ σοβαρά το κομμάτι της υποκριτικής και αυτό είναι κάτι που φαίνεται ακόμα και στις πιο εμπορικές και κωμικές ταινίες που παίζει.

Σήμερα, είναι μόλις 21 ετών και μελαχρινή, οπότε είναι πολύ δύσκολο να πάει το μυαλό σου στο ποια μπορεί να είναι κοιτώντας μόνο τη φωτογραφία. Πάντως, η ίδια έχει παίξει σε ταινίες, όπως Crazy, Stupid, Love (2011), The Dark Knight Rises (2012), The Conjuring (2013) και The Kissing Booth (2018).

Αυτό το τελευταίο είναι κι αυτό που εκτόξευσε τη φήμη της και στην παρούσα φάση συγκαταλέγεται ανάμεσα στις αγαπημένες ηθοποιούς των teenagers. Είναι γλυκιά, πολύ συμπαθητική κάθε φορά που κανονίζει να μιλάει στην κάμερα και το κορίτσι που όλοι θα ήθελαν να είχαν στην παρέα τους.

Μπορείς να φανταστείς για ποια ηθοποιό σού μιλάμε; Με τις πληροφορίες που έχεις πάρει μάλλον κάπου θα σου έχει πάει το μυαλό.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τις φωτογραφίες της σήμερα.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved