Το post της Ariana Grande πήρε 600 χιλιάδες likes σε ένα τέταρτο

Η σταρ κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα για άλλη μία φορά.

Ό,τι και να κάνει η Ariana Grande, πάλι μέσα στα φώτα της δημοσιότητας θα είναι. Ακόμα κι αν αυτό το κάτι με την πρώτη ματιά δεν αποτελεί κάτι το τόσο συνταρακτικό, για τους followers της σταρ μπορεί να αποτελέσει θέμα συζήτησης ακόμα και μέρες μετά τη δημοσίευσή του. Όπως ξέρεις, άλλωστε, η Ari έχει έναν πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα λογαριασμό στο Instagram. Ίσως στα πλαίσια του πιο καλλιτεχνικού.

Όπως και έχει το θέμα, πρόσφατα η τραγουδίστρια έκανε ένα post με δύο φωτογραφίες της και το εν λόγω post κατάφερε να ξεπεράσει τα 600 χιλιάδες likes μέσα σε μόλις 15 λεπτά. Φυσικά μιλάμε για την Ariana Grande, οπότε δεν είναι ότι αποτελεί και έκπληξη αυτό το νούμερο. Έχει πολύ μεγαλύτερους αριθμούς στις φωτογραφίες της γενικά, ωστόσο ο χρόνος μέσα στον οποίο συγκεντρώθηκαν όλα αυτά τα likes σε κάνει να μένεις με το στόμα ανοιχτό, ακόμα και μιλώντας για την Ariana.




Να σου θυμίσουμε ότι πολύ πρόσφατα η τραγουδίστρια ανέβασε μία φωτογραφία που χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία ξεπέρασε συνολικά τα 6 εκατομμύρια likes.

Στην παρακάτω gallery θα δεις τις φωτογραφίες που περιλαμβάνει το post για το οποίο σου μιλάμε. Αν συμφωνείς ή όχι με τον χαμό που έγινε είναι εντελώς άλλο θέμα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved