Ο Griffin αποκάλυψε ότι τελικά η Dixie D’Amelio ήταν εκείνη που τον απάτησε

Αυτό Dixie, δεν τον περιμέναμε από ‘σένα.

Κοίτα να δεις που τελικά ο Griffin ήταν όντως το θύμα σε αυτή την σχέση! Αν θυμάσαι καλά, ο χωρισμός τους είχε συγχίσει αρκετά τους θαυμαστές και η κοινή γνώμη είχε επηρεαστεί. Η αλήθεια είναι ότι τα σενάρια που υπήρχαν στο… τραπέζι ήταν αρχικά ότι δεν ταίριαζαν και τόσο και στην πορεία είχε βγει η φήμη για τον Griffin ότι είχε απιστήσει το κορίτσι του. Τελικά, άλλος ήταν ο άπιστος στη σχέση και τα νέα δεδομένα δείχνουν ότι η Dixie έκανε τις ζαβολιές της.

Αν και έχει περάσει καιρός από τον χωρισμό και το… δράμα τους, η νέα αποκάλυψη πρόκειται να ταράξει κατά πολύ τα νέα της επικαιρότητας. Εν τω μεταξύ φαντάσου τι θα συμβεί με τους followers της Dixie αν τα παρακάτω επαληθευτούν. Σίγουρα η μείωση θα είναι ραγδαία.

Λοιπόν, ο Griffin έσπασε τη σιωπή του και με αφορμή τη συνέντευξή του στο podcast του Dave Portnoy αποκάλυψε ότι τελικά η Dixie ήταν εκείνη που απάτησε τον Griffin και μάλιστα με τον Noah Beck. Φυσικά δεν έκρυψε ότι μιλούσε με κάποια κορίτσια στο Snapchat αλλά αυτό, όπως ισχυρίζεται, έγινε 5 με 6 ημέρες αφού χώρισαν.

Όσο για την Dixie και τον Noah, ο Griffin είπε ότι έκαναν αρκετή παρέα και μάλιστα πολλές φορές τον απέκλειαν. Περνούσαν περισσότερο χρόνο μαζί και έκαναν ταξίδια οι δύο τους. Όπως τόνισε κλείνοντας, υπήρχαν πολλά που δεν μπορούσε να εξηγήσει και ήταν πολύ περίεργη η σχέση τους. Ε λοιπόν, δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε! Η Dixie δεν ήταν τόσο αθώα τελικά σε αυτή τη σχέση και όπως όλα δείχνουν, έβαλε και εκείνη το χεράκι της για αυτόν τον χωρισμό. Άσε που αυταά τα... περί φιλίας με τον Noah δεν τα πιστέψαμε ποτέ.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved