Charli D’Amelio: Έχασε 1Μ followers μετά από αυτή τη δημοσίευση (video)

Φαίνεται ότι η Tik-Toker «πέφτει» από τον θρόνο της.

Η Charli D’Amelio είναι μια αρκετά αγαπητή Tik-Toker και αυτό φαίνεται από τους εκατομμύρια followers της, κάτι όμως συνέβη και ξαφνικά έχασε μεγάλο μερίδιο αυτών των ακολούθων και αν μας ρωτάς, οι θαυμαστές της καλά έκαναν και θύμωσαν μαζί της.

Το τελευταίο διάστημα πολλά ακούγονται γύρω από το όνομα της 16χρονης Tik-Toker και μάλιστα πριν λίγο καιρό η ίδια μίλησε για την περίοδο την οποία σκέφτηκε σοβαρά να αφήσει τα social λόγω των haters. Αυτή τη φορά πάντως, ο κόσμος έχει μια άκρως φυσιολογική αντίδραση και εξηγούμαστε αμέσως!

Όλα ξεκίνησαν από ένα video που δημοσιεύθηκε στο YouTube στο οποίο η οικογένεια D’Amelio απολάμβανε ένα δείπνο παρέα με τον Tik- Toker James Charles. Φυσικά η οικογένεια έχει προσωπικό chef και αυτός είναι ο Aaron May. Και κάπου εδώ, ενώνονται όλα τα κομμάτια.

Στο video αυτό, φαίνεται ο chef να περιγράφει το πιάτο που τους σερβίρει και πρόκειται για ένα πιάτο με σαλιγκάρια. Άσε τους μορφασμούς, τα σαλιγκάρια είναι ένα αρκετό υγιεινό και θρεπτικό πιάτο, μη σου πούμε ότι είναι και gourmet. Τέλος πάντων, αυτό που εξόργισε τους fans ήταν η αγενέστατη συμπεριφορά της Charli αλλά και της αδερφής της Dixie.

Μίλησαν με αγένεια στον chef, αλλά και στη συζήτηση με τον Charles έδειξαν ένα πρόσωπο που μάλλον οι θαυμαστές δεν είχαν ξαναδεί. Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα τουλάχιστον 1 εκατομμύριο θαυμαστές να πατήσουν το unfollow.

Φυσικά οι followers σχολίασαν και τόνισαν ότι είναι μια drama queen. Όσον αφορά τα σχόλια που έλαβε για τον chef και την συμπεριφορά της εκείνη απάντησε ότι τον αγαπά και τον εκτιμά, ποτέ δεν θα ήθελε να τον προσβάλει και καλό θα ήταν οι fans να μη βγάζουν συμπεράσματα από ένα μικρό στιγμιότυπο ενός video.

Εσύ τι έχεις να πεις για όλα αυτά;



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved