Harry Potter: Ο Ron Weasley έκανε αποκάλυψη μεγατόνων

Θα είχε γκρεμιστεί ο κόσμος μας

Το Harry Potter ήταν και θα είναι για πάντα μία από τις καλύτερες ταινίες που έχει κυκλοφορήσει ποτέ σχετικά με τον κόσμο της μαγείας. Και οι επτά ταινίες ήταν η μία καλύτερη από την άλλη και στιγμάτισαν την παιδική και εφηβική μας ηλικία. Μάθαμε όμως κάτι, το οποίο αν είχε συμβεί πράγματι τότε, δεν ξέρουμε πως θα είχαμε αντιδράσει.

Ο Rupert Grint, aka Ron Weasley σε πρόσφατη συνέντευξη του στο The Guardian, ανέφερε πως κατά την διάρκεια των γυρισμάτων των σίκουελ της ταινίας είχε σκεφτεί να αποχωρίσει από το cast, ειδικά όταν υπήρχαν μεγάλα διαλείμματα από τη μία ταινία στην άλλη.

«Υπήρχαν σίγουρα στιγμές που σκέφτηκα να φύγω. Η μαγνητοσκόπηση του Harry Potter ήταν μια τεράστια θυσία. Εργαζόμουν από τόσο νεαρή ηλικία για μεγάλες περιόδους και σίγουρα με θυμάμαι να σκέφτομαι κατά τη διάρκεια ενός εκτεταμένου διαλείμματος: «Όλο αυτό το πράγμα είναι τόσο καταναγκαστικό, θέλω πραγματικά να επιστρέψω; Ίσως αυτό το πράγμα να μην είναι για μένα». Υποθέτω ότι πιθανότατα ήμουν μόνο ένας έφηβος, ανέφερε ο Rupert.

AP 16277608768863

Ενώ σε ότι αφορά την καριέρα του τώρα είπε: «Έφτασα στην κορυφή πολύ νωρίς, αλλά είμαι καλά με αυτό. Θα ήταν γελοίο να νομίζει κάποιος ότι μπορεί να φτάσει ξανά σε αυτό το επίπεδο της επιτυχίας. Είναι πάντα μία πρόκληση, αλλά το απολαμβάνω. Είναι πολύ διασκεδαστικό να εκπλήσσεις τους ανθρώπους».

Και εμάς μας εξέπληξε με αυτό που είπε. Δεν θα μπορούσαμε με τίποτα να φανταστούμε πως θα ήταν το Harry Potter χωρίς τον Rupert στον ρόλο του Ron.

Διάβασε ακόμη: Με ποιον συμπρωταγωνιστή της από το Harry Potter υπήρξε ερωτευμένη η Emma Watson;

Photo credits (Ron as a kid): grintrupert

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved