H Hailey Bieber φωτογραφήθηκε με τη γλυκιά της ανιψιά και λιώσαμε

Αξιολάτρευτες οι φωτογραφίες που δημοσίευσε.

Ο Justin και η Hailey Bieber είναι πια παντρεμένοι εδώ και δύο χρόνια. Κατά τη διάρκεια της κοινής τους ζωής τους έχουμε δει πολλές φορές τόσο στα social media όσο και σε εξόδους τους που απαθανατίζει ο φωτογραφικός φακός. Πάντα δείχνουν να είναι πολύ καλά μαζί και αποπνέουν μία γενικότερη ηρεμία. Σαν να τα έχουν βρει και πραγματικά να ταιριάζουν οι προσωπικότητές τους.

Πολλοί αναρωτιούνται ανά διαστήματα αν πλησιάζει η στιγμή που πρόκειται να δούμε την οικογένειά τους να μεγαλώνει. Προς το παρόν, ωστόσο, κάποια ανακοίνωση από τη Hailey δεν έχουμε δει, όμως, καθόλου απίθανο δε μας φαίνεται να γίνει προσεχώς. Μέχρι τότε, το εντυπωσιακό μοντέλο απολαμβάνει στιγμές με την κόρη της αδερφής της, Alaia Baldwin, και οι φανς της έχουν να λένε πόσο ωραία φαίνεται η σκηνή με το μωρό στην αγκαλιά της.




Πριν από κάποιο διάστημα και ο Justin είχε ανεβάσει αντίστοιχες φωτογραφίες και πλέον έχουμε πειστεί ότι οι δυο τους λογικά νιώθουν ένα κάλεσμα στον ορίζοντα. Τα πλάνα, πάντως, είναι αξιολάτρευτα και πραγματικά δε χορταίνεις να τα βλέπεις.

Στις πρόσφατες φωτογραφίες της Hailey, έχει ένα πάνγλυκο βλέμμα τόσο εκείνη όσο και το μωρό, εξ ου και ξεπέρασε τα 2,4 εκατομμύρια likes μέσα σε μία μέρα.

Δες τις λήψεις στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved