Το πρώτο φιλί των αγαπημένων σου stars ήταν πιο awkward από το δικό σου

Οι ιστορίες πίσω από το πρώτο τους φιλί είναι ξεκαρδιστικές.

Όλοι θυμόμαστε το πρώτο μας φιλί. Ιδανικά, με τα πρότυπα του κινηματογράφου, το πρώτο φιλί μας θα έπρεπε να είναι υπό την μελωδία ρομαντικών μελωδιών ή ακόμη καλύτερα ένα βράδυ κάτω από τη βροχή και τα αστέρια. Έλα τώρα, όλες ξέρουμε ότι αυτά συμβαίνουν ΜΟΝΟ στις ταινίες. Αλήθεια εσύ τι έχεις να θυμάσαι από το πρώτο σου φιλί;

Ακόμη κι αν η ανάμνηση είναι κάπως… ντροπιαστική και περισσότερο άβολη από ό,τι θα ήθελες, είναι το πρώτο σου φιλί και πλέον η εξιστόρησή του είναι τουλάχιστον αστεία.

Δεν πρέπει να νιώθεις άσχημα, μιας και κανένας δε γεννήθηκε γνώστης του σπορ. Κάτι που θα σε έκανε να νιώσεις πολύ καλύτερα είναι σίγουρα οι εμπειρίες των διάσημων star. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα έχουν εκμυστηρευτεί αυτή την πρώτη εμπειρία τους με το ξένο Μέσο Seventeen και πίστεψέ μας, το πρώτο τους φιλί ήταν πιο awkward από το δικό σου.

Ο Noah Centineo έδωσε το πρώτο του φιλί σε ένα ξενοδοχείο που είχε πάει για έναν χορό. Το κορίτσι στο οποίο έδωσε το πρώτο του φιλί ήταν πανέμορφη και αρκετά γλυκιά όπως αναφέρει. Ήταν 15 χρονών, της ζήτησε να πάνε σινεμά και εκείνη δέχθηκε. Καθώς έβλεπαν την ταινία της έπιασε το χέρι. Το βράδυ τους τελείωσε όμορφα όταν την συνόδευσε μέχρι το σπίτι της και έδωσαν ένα φιλί για καληνύχτα.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved