Ο Harry Styles σταματά τα γυρίσματα της νέας του ταινία λόγω θετικού Covid test

Η παραγωγή έπρεπε να διακόψει αμέσως τα γυρίσματα.

Η νέα ταινία «Don’t Worry Darling» του Harry Styles ήταν ήδη στα σκαριά, οι εξελίξεις όμως έτρεξαν πιο γρήγορα από ό,τι η παραγωγή και τα νέα δεν είναι ευχάριστα. Δυστυχώς τα γυρίσματα έπρεπε να σταματήσουν μετά το θετικό σε κορονοϊό κρούσμα που βρέθηκε και έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.

Όπως ήδη θα ξέρεις, όλες οι παραγωγές και κάθε cast πλέον εξετάζεται εντατικά με Covid test κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για να αποφευχθεί κάθε πιθανή μετάδοση του ιού. Έτσι, το cast του «Don’t Worry My Darling» υποβλήθηκε σε test και τα αποτελέσματα έβαλαν μια παύση στα γυρίσματα.

Σύμφωνα με το Deadline, μετά το θετικό κρούσμα κάποιου συντελεστή πάτησαν μια παύση στα γυρίσματα. Εκτός αυτού, επιπλέον ένα πρόσωπο που συνεργαζόταν στενά με το cast είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, κάτι που τους ανάγκασε να σταματήσουν κάθε ενέργεια. Όπως και να έχει πάντως, τα υπόλοιπα test βγήκαν αρνητικά.

Πάντως, αυτό που χαροποιεί ιδιαίτερα τόσο εμάς, όσο και τους θαυμαστές είναι το γεγονός ότι η ταινία «Don’t Worry Darling» θα επιστρέψει μόλις φυσικά περάσει το απαραίτητο χρονικό διάστημα των 14ων ημερών. Αν και η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας είναι άγνωστη ακόμη, ωστόσο θα αναμένουμε με αγωνία τις ανακοινώσεις της παραγωγής.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved