Tik-Toker αποκάλυψε ότι θα έσβηνε τα social και ο λόγος είναι σοβαρός

Παραλίγο να διαγράψει τα social media για αυτόν τον λόγο.

Τι κι αν έχεις συνηθίσει την εικόνα των Tik- Tokers στα social media, πρέπει να σου πούμε ότι πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι όπως δείχνουν. Οι διάσημοι stars των social σίγουρα δέχονται απεριόριστη αγάπη, το ίδιο όμως ισχύει και για τα hate comments, κάτι που δυστυχώς υπάρχει στο μέγιστο βαθμό.

Πολλοί διάσημοι, είτε τραγουδιστές, είτε influencer έχουν παραδεχθεί ότι έχουν φτάσει πολλές φορές στα άκρα και έχουν αποφασίσει να κλείσουν τους λογαριασμούς τους στα social για να αποφύγουν τους haters. Αυτή τη φορά η αποκάλυψη ήρθε από μια αγαπημένη σου Tik-Toker και μίλησε για μια περίοδο στην οποία λάμβανε πολλά αρνητικά σχόλια.

Αφορμή αυτής της εξομολόγησης στάθηκε ένα Instagram Live στο οποίο, καθώς έκανε το make up της μίλησε για την περίοδο στην οποία είχε πραγματικά φτάσει στα όριά της, με όλα τα αρνητικά σχόλια από τους haters.

Συγκεκριμένα, η Charli D’Amelio, αποκάλυψε ότι ίσως να έφταιγε η αλλαγή στα μαλλιά της και για αυτό οι fans έστελναν τα αρνητικά τους σχόλια. Συνέχισε λέγοντας ότι όταν πρωτοξεκίνησε τα posts στα social media, ο κόσμος δεν την ήθελε και αυτό ήταν κάτι που για την έφηβη τότε Charli ήταν σκληρό. Όλο αυτό την οδήγησε στο να μην είναι καλά με τον εαυτό της και σκέφτηκε να αφήσει τα social για να απαλλαχθεί. Αυτό που έχουμε εμείς να πούμε πάντως είναι ότι η Charli είναι μια κούκλα και… haters gonna hate, ό, τι και να κάνεις.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved