Η Miley Cyrus ομολογεί ανοιχτά πώς ένιωσε για τον χωρισμό με τον Liam

Εσύ πώς φανταζόσουν ότι αντέδρασε;

Η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth ήταν ένα από τα ζευγάρια που απασχόλησαν πολύ τη showbiz. Ήταν και οι δύο διάσημοι, με τεράστια φαν κλαμπ και, όταν αυτό συμβαίνει, ξέρεις ότι πρόκειται να δημιουργηθεί ένας πανικός γιατί οι αγάπες δύο σταρ ενώνονται.

Όπως και να έχει, τα παιδιά φάνηκαν εξαρχής να έχουν χημεία και έλξη μεταξύ τους από τότε που συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία The Last Song του 2010. Έκτοτε, μία ήταν μαζί, μια χώριζαν, μοιράστηκαν τις ζωές τους, παντρεύτηκαν και, τελικά, ξαναχώρισαν. Φυσικά, δεν ξέρουμε αν στο μέλλον θα τα ξαναβρούν, ωστόσο, προς το παρόν είναι χώρια κι αυτός ο τελευταίος τους χωρισμός συζητήθηκε αρκετά.

Πολλές ήταν οι εικασίες που γίνανε και για τις δύο πλευρές, όμως, τώρα, έρχεται η ίδια η Miley να μιλήσει για τον τρόπο που το χειρίστηκε και δεν είμαστε σίγουρες για το αν το περίμενες.




«Έχω τραυματιστεί και έχω χάσει πολλά τα τελευταία χρόνια: Είχα μία φωτιά σπιτιού στο Malibu, όπου έχασα το σπίτι μου και πέρασα διαζύγιο πρόσφατα, και έχασα τη γιαγιά μου με την οποία ήμουν πολύ κοντά»

«Με έναν τρόπο, δεν πέρασα πολύ καιρό να κλάψω για αυτό (το διαζύγιο) και δεν ήταν επειδή ήμουν ψυχρή ή επειδή προσπαθούσα να αποφύγω κάτι, αλλά ήταν απλώς επειδή δε θα το άλλαζα. Προσπάθησα να συνεχίσω να είμαι ενεργή σε αυτά που μπορούσα να ελέγξω, διαφορετικά αρχίζεις να νιώθεις ότι είσαι παγιδευμένη»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved