Το αξιολάτρευτο σχόλιο του Mark Ruffalo στο μωρό της Gigi και του Zayn

Ο original Hulk σχολιάζει μία μικρή She-Hulk.

Ο Mark Ruffalo είναι κατά γενική ομολογία ένας από τους πιο συμπαθητικούς ηθοποιούς του Hollywood. Πολύ πριν φτάσει να αναλάβει τον ρόλο του Hulk στη Marvel και γίνει ο Bruce Banner, ο ηθοποιός είχε κάνει με τον τρόπο του όλους τους σινεφίλ να λατρέψουν τις εμφανίσεις του. Μπορεί να μη θυμάσαι ποια ήταν η πρώτη φορά που τον είδες σε κάποια ταινία. Σίγουρα το 13 Going to 30 ήταν από τις παραγωγές που τον ανέδειξαν, ειδικά στις πιο μικρές ηλικίες. Από τον διάσημο Avenger και μετά, όμως, τα πράγματα άλλαξαν προς την κορυφή.




Σήμερα, ο Ruffalo δεν είναι μόνο ένας από τους πιο διάσημους ηθοποιούς του κινηματογράφου, αλλά είναι και ο τύπος που μπορείς να φανταστείς ότι είναι τέλειος να τον έχεις στην παρέα σου. Γιατί πολύ απλά, όποτε βλέπουμε δημόσιες εμφανίσεις του και συνεντεύξεις, ξέρουμε ότι κάποια καλή ατάκα θα πετάξει.

Αυτήν τη φορά, ο ηθοποιός δεν απασχόλησε για κάποια ταινία του ούτε για τους συναδέλφους του. Αντ’ αυτού, είδε τη φωτογραφία της Gigi Hadid και του Zayn Malik που κρατούσαν αγκαλιά το μωράκι τους και ήταν όλοι μεταμφιεσμένοι για το Halloween. Τη μικρή είχαν ντύσει με τη στολή του Hulk, οπότε ο original δε γινόταν να μην απαντήσει.

Τη γλυκιά φωτογραφία δημοσίευσε το Αμερικανικό People και ο Mark Ruffalo έγραψε στα σχόλια: «Χαρούμενο πρώτο Halloween σε έναν φίλο Avenger! Δείχνεις τέλεια!»

Δες τη στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved