Όλα τα εντυπωσιακά looks της Kylie Jenner για το Halloween 2020

Οι μεταμφιέσεις της αγαπημένης μας celeb ήταν ιδιαίτερες.

Κάθε χρόνο στις 31 Οκτωβρίου γιορτάζεται στο εξωτερικό το Halloween ή Χαλοουίν. Η συγκεκριμένη γιορτή είναι σαν τις δικές μας Απόκριες όμως διαφέρει αρκετά. Τα τελευταία χρόνια όμως διακρίνουμε πως το έθιμο της κολοκύθας και οι τρομακτικές μεταμφιέσεις έχουν αρχίσει να γίνονται πολύ δημοφιλείς στην χώρα μας.

Οι celebrities περιμένουν πώς και πώς τις μέρες του #trickortreat για να κάνουν πάρτι, μεταμφιέσεις και φυσικά να βγάλουν πολλές φωτογραφίες. Η Kylie Jenner δεν αρκέστηκε σε ένα αλλά τέσσερα διαφορετικά, ξεχωριστά look φέτος, τα οποία φρόντισε να μας δείξει μέσα από το Instagram της.

Συγκεκριμένα η Kylie αφέθηκε στα χέρια του διάσημου μακιγιέρ-Youtuber James Charles, με τον οποίο έκαναν ένα θεματικό makeup. Στη συνέχεια είδαμε την 23χρονη να μεταμορφώνεται σε κόκκινη Power Ranger ενώ η κόρη της Stormi,ντύθηκε εμπνευσμένη από την ταινία Minions.

Eκεί που νομίζαμε πως τελείωσαν τα εορταστικά ντυσίματα, η Kylie μας ξάφνιασε αφού εμφανίστηκε ως βασίλισσα κόμπρα και έριξε το Instagram. Το εντυπωσιακό της ρούχο, δημιουργία του Οίκου Mugler, της ταίριαζε απίστευτα ενώ η φωτογραφία ξεπέρασε τα 7 εκατομμύρια likes σε λίγες μόλις ώρες. Αυτό όμως που ξεχώρισε ήταν η μεταμφίεση των αδελφών Jenner όταν φόρεσαν ακριβώς την ίδια στολή που είχαν φορέσει στην παιδική τους ηλικία.

Στην παρακάτω gallery μπορείς να δεις όλα τα Halloween looks που επίλεξε φέτος η αγαπημένη μας Kylie.

https://www.instagram.com/p/CG9J1isn2tT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved