Dixie D’Amelio- Noa Beck: Δεν έχει τέλος το φλερτ τους! Το νέο δημόσιο φιλί

Εντάξει λοιπόν, τα συμπεράσματα δικά σου.

Ξέρουμε όλοι πια για τις φήμες περί… σχέσης μεταξύ της D’ Amelio και του Beck. Όλα ξεκίνησαν μετά από ένα φιλί τους, για χάρη ενός music video, και φυσικά των κοινών εμφανίσεών τους. Αν και έχουν διαψεύσει κάθε θεωρία μας, πρέπει να σου πούμε ότι για ακόμη μια φορά μας έβαλαν σε σκέψεις!

Εντάξει λοιπόν, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε «έξω από τα δόντια». Τα παιδιά ίσως είναι μαζί και δε θέλουν να το πουν, πώς αλλιώς εξηγείς τα φιλιά τους; Ναι, είναι ένας ρόλος για χάρη των μουσικών videos αλλά και πάλι εμάς δεν μας βγάζεις από το μυαλό ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους.



Η πρώτη φορά που είδαμε τα δύο παιδιά να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά, γεμάτα υπονοούμενα ήταν στο music video του «Be Happy». Τότε βέβαια και οι δύο τους είχαν μιλήσει για αυτό και είχαν τονίσει ότι αυτό το φιλί ήταν σκηνοθετημένο.

Αυτή τη φορά λοιπόν, έκαναν την εμφάνισή τους στο τραγούδι «Follow Me». Το ολοκαίνουριο music video της Jamie Lynn Spears, με τίτλο «Follow Me»(Zoey 101) έρχεται να μας βάλει σε σκέψεις για ακόμη μια φορά. Αυτό είναι το δεύτερο σε σειρά φιλί που βλέπουμε πάντως. Εσύ τι νομίζεις; Είναι μαζί και το κρύβουν ή απλά πρόκειται για ένα «ζευγάρι» για χάρη της τέχνης και μόνο; Εν τω μεταξύ όλο αυτό να ξέρειςξεκίνησε από το cast του «Zoey 101» το οποίο έκανε ένα reunion και σε αυτό βρίσκονται και τα αγαπημένα μας αστέρια, όπου φιλήθηκαν, ξέρεις!



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved