Η Ariana Grande σε ρόλο που δεν την έχουμε φανταστεί μέσα στον Λευκό Οίκο

Για τις ανάγκες του νέου της βίντεο κλιπ.

Πέρασαν ήδη 4 ημέρες από την στιγμή που ανέβηκε στο Youtube το νέο, πολυαναμενόμενο βίντεο κλιπ της Ariana Grande, Positions. και έχει ήδη ξεπεράσει τα 39 εκατομμύρια προβολές.

Φορώντας ένα στενό στράπλες φόρεμα και με τα μαλλιά της χτενισμένα αλά Τζάκι Κένεντι, η Ariana υπογράφει διατάγματα ως πρώτη κυρία του Λευκού Οίκου και εντυπωσιάζει. Λίγες μόλις ημέρες πριν τις προεδρικές εκλογές στην Αμερική , τo team της τραγουδίστριας σκέφτηκε το νέο της κλιπ να είναι άκρως επίκαιρο, έχοντας προεκλογικό concept.

Η νεαρή σταρ είναι ο ορισμός του #bosslady, μέσα στο ασπρόμαυρο σύνολό της, εμπνευσμένο από το στυλ της θρυλικής Τζάκι Κένεντι. Το βίντεο κλιπ είναι γεμάτο αλλαγές αφού από τη μία βλέπουμε την Grande να προεδρεύει στο οβάλ γραφείο και από την άλλη να ανοίγει φύλλο για πίτα. Το νέο της τραγούδι θα περιλαμβάνεται στο καινούριο της άλμπουμ, το οποίο και αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε ακριβή ημερομηνία.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η 27χρονη βασίλισσα της pop σκηνής, ξέρει πώς να εντυπωσιάζει και να τραβά όλα τα βλέμματα με τις ενδυματολογικές της επιλογές.


https://www.instagram.com/p/CG0GrD1Ff9t/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

https://www.instagram.com/p/CGvTHRRF4Z8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved