Το πρώτο βίντεο του Robert Pattinson μετά τις φήμες για COVID-19

Ποια είναι η κατάσταση του ηθοποιού;

Ο Robert Pattinson βρίσκεται στην παρούσα φάση εν μέσω γυρισμάτων για τη νέα ταινία του Matt Reeves, στην οποία έχει αναλάβει τον ρόλο του Batman. Ο κόσμος φαίνεται να είναι προς το παρόν διχασμένος σχετικά με την κατάσταση, αφού δεν είναι σίγουρος για το κατά πόσο ο ηθοποιός μπορεί να ανταπεξέλθει στον συγκεκριμένο εικονικό ρόλο. Ακριβώς επειδή έχουν υπάρξει προκάτοχοι που έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά.

Μέσα στις διάφορες αναβολές των γυρισμάτων, ωστόσο, ακούστηκε ότι αιτία υπήρξε και ο ίδιος ο πρωταγωνιστής, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στις αρχές του Σεπτέμβρη, κόλλησε COVID-19.

Στις 24 Οκτωβρίου, πάντως, ο ίδιος ο σταρ ήταν συν-οικοδεσπότης του virtual GO Gala μαζί με τη Lily Collins και τον Ewan McGregor, ώστε να ευαισθητοποιήσει και να μαζέψει χρήματα για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

«Μόλις τον προηγούμενο μήνα το GO ξεκίνησε μία νέα πρωτοβουλία σε μία από τις πιο φτωχειές γειτονιές του LA, όπου τα παιδιά προσπαθούσαν να παρακολουθήσουν μαθήματα online, αλλά για να το κάνουν έπρεπε να κάτσουν σε ένα κράσπεδο έξω από ένα εστιατόριο fast food για να βρουν wifi. Κανένα παιδί δεν πρέπει να κάθεται σε ένα κράσπεδο για να έχει εκπαίδευση»

Εκεί, ο ηθοποιός φαινόταν καλά και υγιής, οπότε, ακόμα κι αν όντως ισχύουν οι πληροφορίες, μάλλον το έχει ξεπεράσει.© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved