Δες την 21χρονη κόρη του Johnny Depp σε μία φωτογράφιση που θα συζητηθεί

Είναι μία κούκλα και αυτό φαίνεται σε κάθε φωτογραφία της.

Συστάσεις για τον Johnny Depp δε χρειάζονται. Πρόκειται για έναν από τους διασημότερους ηθοποιούς που έχουν εμφανιστεί ποτέ στο Hollywood. Έχει συμμετάσχει σε ταινίες που αποτελούν τα μεγαλύτερα blockbusters ακόμα και χρόνια μετά την κυκλοφορία τους και έχει δημιουργήσει ένα από τα μεγαλύτερα fan bases γενικά στον χώρο της υποκριτικής.

Όλα καλά μέχρι εδώ. Ώσπου, ο Johnny αποφάσισε να κάνει παιδάκι. Κι αυτό τι σημαίνει; Ότι τα βλέμματα στράφηκαν κατευθείαν στην κόρη του, ειδικά τώρα που έχει γίνει 21 ετών και μπορεί πολύ περήφανα να δηλώσει μοντέλο.




Η Lily Rose Depp μοιάζει κυρίως στη μαμά της ως προς τα φυσικά χαρακτηριστικά, όμως το ταπεραμέντο του Johnny φαίνεται να υπάρχει μέσα της. Η ηθοποιός αναλαμβάνει διάφορες δουλειές ποζάροντας στον φακό. Πρόσφατα, φωτογραφήθηκε για τον Walker Bunting, ο οποίος και πόσταρε τις λήψεις στο προφίλ του. Αυτές ήταν ιδιαίτερα σέξι και αισθησιακές και αναδεικνύουν την απαράμιλλη φυσική ομορφιά της μικρής.

Με τον συνδυασμό Johnny Depp και Vanessa Paradis, βέβαια, δεν είναι να απορείς που το αποτέλεσμα ήταν αυτό, αλλά και πάλι οι φωτογραφίες είναι άξιες θαυμασμού.

Δες τις λήψεις στη συνέχεια.

https://www.instagram.com/p/CGjELIqDdnN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved