Φαντάζεσαι ποια πανέμορφα κοριτσάκια βρίσκονται στη φωτογραφία;

Είναι πανέμορφες και πολύ λαμπερές.

Πολλά κορίτσια έχουν γίνει διάσημα τα τελευταία χρόνια μέσα από την καριέρα που έχουν ακολουθήσει στη showbiz. Η υποκριτική, η μουσική, το modelling και πολλά άλλα έχουν αποτελέσει τις βάσεις για να αναδειχτούν πολλοί celebrities. Σε κάποιες περιπτώσεις, η οικογένεια βοηθάει πολύ για να πάρουν boost τα πράγματα. Όπως για παράδειγμα, οι Kardashians. Το ριάλιτι της οικογένειας έδωσε την κατάλληλη ώθηση στα μέλη να βρεθούν στο προσκήνιο και να απογειώσουν τη φήμη τους.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, στη φωτογραφία που βλέπεις, υπάρχουν δύο κοριτσάκια που έγιναν γνωστά για την καριέρα τους στο modelling και που αυτήν τη στιγμή έχουν κατακτήσει τις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Πρόκειται για δύο κορίτσια πολύ λαμπερά, με προφίλ στο Instagram που συγκεντρώνουν εκατομμύρια followers και που πλέον δεν απασχολούν μόνο με τα επαγγελματικά τους, αλλά και με τα προσωπικά.

Η μία από τις δύο ήταν για χρόνια -αλλά με διαλείμματα- με γνωστό τραγουδιστή, ενώ η άλλη έγινε πρόσφατα μανούλα και πατέρας του παιδιού είναι επίσης ένας από τους διάσημους τραγουδιστές της γενιάς του.

Μπορείς να φανταστείς για ποιες σου μιλάμε;

Μπες στην παρακάτω gallery για να το επιβεβαιώσεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved