Hailey Bieber: Το sexy post που ξεπέρασε τα 1 εκατομμύριο likes σε μία μέρα

Το μοντέλο κερδίζει τις εντυπώσεις για άλλη μία φορά.

Η Hailey ήταν πάντα ένα πολύ σέξι κορίτσι. Πολύ πριν γίνει Bieber, ίσως και πριν αναλάβει τις μεγάλες πασαρέλες μόδας, στις οποίες εντυπωσίασε τα πλήθη. Από εκεί και πέρα, ξέρουμε ότι απέκτησε ένα τεράστιο κοινό που πλέον την ακολουθεί σε κάθε της βήμα, αλλά, πέρα από τα fashion brands, όλοι ασχολούνται με τον επιτυχημένο λογαριασμό της στο Instagram.

Το προφίλ της, τη στιγμή που μιλάμε, έχει σχεδόν 30 εκατομμύρια followers και, από αυτούς, το ένα εκατομμύριο συντονίστηκε μέσα σε μία μέρα για να της χαρίσει το like του. Αν απορείς γιατί συνέβη αυτή η «αναστάτωση», έχουμε να σου πούμε ότι το μοντέλο έκανε μία δημοσίευση, η οποία περιλάμβανε τρεις φωτογραφίες.




Σε αυτές, πόζαρε φορώντας ένα εφαρμοστό, δερμάτινο φόρεμα με ένα απλό κατά τα λοιπά caption «NYC» και μία μαύρη καρδούλα. Φυσικό ήταν, λοιπόν, οι ακόλουθοί της να ενθουσιαστούν, αφού, ακόμα και για την ίδια, αυτό παραμένει ένα από τα πιο hot post της. Το μοντέλο σίγουρα έχει βρει τον τρόπο να εντυπωσιάζει και το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία που της εμφανίζεται.

Δες στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Hailey.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved