Kendall Jenner: Αυτή είναι η αλήθεια για τη νέα της σχέση

Υπάρχει άραγε κάποια εξέλιξη μεταξύ τους;

Η Kendall Jenner είναι ένα κορίτσι, που, όταν βρίσκεται σε σχέση, δεν το κρύβει. Θα βγει με το ταίρι της έξω, θα απολαύσουν πιο προσωπικές στιγμές και, γενικά, δε θα μπει στη διαδικασία να κρυφτεί από τον φωτογραφικό φακό. Είναι ωραίο αν το σκεφτείς, γιατί δεν προσθέτει επιπλέον άγχος στον εαυτό και στην καθημερινότητά της.

Από την άλλη, με αυτήν την τακτική, ευνοούνται οι fans, οι οποίοι περιμένουν πώς και πώς να μάθουν νεότερα για την αγαπημένη τους σταρ. Όπως τους τελευταίους έξι μήνες, που ασχολούνται με τη σχέση της με τον μπασκετμπολίστα των Phoenix Suns, Devin Booker.




Τα παιδιά έχουν περάσει μαζί πλέον μισό χρόνο και όλοι έχουν αρχίσει να πιστεύουν ότι ενδεχομένως η κατάσταση προχωράει δυναμικά προς κάτι πιο σοβαρό για να παραμένουν ζευγάρι. Μία πηγή που βρίσκεται κοντά στην οικογένεια Kardashian, ωστόσο, ανέφερε στο Hollywood Life ότι τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά.

«Ο Devin και η Kendall κρατάνε ακόμη τα πράγματα χαλαρά και casual, γιατί είναι μία casual dater. Όποιον βλέπει προσπαθεί να το κρατάει πολύ χαλαρά. Η Kendall βγαίνει ραντεβού ανά διαστήματα. Είναι κάποια που της αρέσει να βγαίνει περιστασιακά και το κρατάει χαλαρό»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved