Dixie D'Amelio: Η απάντηση που έδωσε για τον πρώην της μας έχει κουφάνει

Ναι, είναι μια σχέση που ανήκει πια στο παρελθόν αλλά αυτή την απάντηση δεν την περιμέναμε.

Λοιπόν, οι σχέσεις είναι ένα δύσκολο κεφάλαιο στη ζωή και όπως φαίνεται η Dixie D' Amelio έχει φροντίσει να διαγράψει για τα καλά τη σχέση της με τον Griffin Johnson. Οι δυο τους ήταν ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια του Tik-Tok αλλά η σχέση τους τελείωσε άδοξα. Οι θαυμαστές ισχυρίζονται ότι για τον χωρισμό τους έφταιξε εκείνος, μιας και δεν ήταν και τόσο πιστός στην Dixie όσο θα νόμιζες. Ναι, χώρισαν και ναι, η Dixie ερωτήθηκε για εκείνον και η απάντηση ήταν τουλάχιστον... αφοπλιστική.

Από τον χωρισμό τους και έπειτα ο Griffin έχει προσπαθήσει να ζητήσει συγνώμη για όλα, ωστόσο οι θαυμαστές πιστεύουν ότι όσα λέει είναι απλά για τα μάτια του κόσμου και ότι η συγνώμη του είναι απλά για να «σώσει» το όνομά του. Δεχόμαστε εμείς τέτοιες συγνώμες; Όχι βέβαια! Και σαν να μην έφτανε όλο το backround, δεν την αφήνει σε ησυχία, αφού μετά το music video της Dixie-όπου φιλιέται με τον Noah Beck- έβγαλε diss track.

Αν δεν τ έχεις ακούσει, ορίστε, εδώ είναι:



Και στα δικά μας τώρα, σε ένα post που έγινε viral στο instagram, ένας φωτογράφος ρωτά την Dixie αν είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον Griffin. Εκείνη απάντησε όχι και οι ερωτήσεις συνεχίστηκαν. Κάποιος άλλος την ρώτησε αν τον χαιρετάει και η απάντηση ήταν πάλι όχι. Για την ακρίβεια είπε: «Όχι. Δεν έτυχε και να τον δω για να τον χαιρετήσω». Παρ' όλα αυτά ήταν ξεκάθαρο ότι κρύβει ακόμη μια πικρία μέσα της για όλα όσα έγιναν.

Η επική απάντηση πάντως, ήρθε αργότερα. Όταν ερωτήθηκε αν θα ήθελε να ξαναβρεθούν, να ξαναμιλήσουν, εκείνη απάντησε με ένα «δεν με νοιάζει» και αν μας ρωτάς, η απάντηση αυτή ήταν αυτή που έπρεπε να δοθεί εξ αρχής.

https://www.instagram.com/p/CGcsva-HGk8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved