Kylie Jenner: Η φωτογραφία που δείχνει ότι τα ξαναβρήκε με τον πρώην

Πάλι να είναι σύμπτωση; Δε μας πείθει σιγά-σιγά.

Η Kylie Jenner είναι το κορίτσι που όλοι λίγο ή πολύ ακολουθούν. Και να μην το ακολουθούν, το γνωρίζουν. Τα τελευταία χρόνια, βρίσκεται στην επικαιρότητα κάθε Μέσου είτε με κάποια εξέλιξη στα επαγγελματικά της είτε με τα όσα συμβαίνουν στο πιο προσωπικό επίπεδο. Και η αλήθεια είναι ότι παντού έχουμε πλούσιο υλικό, γιατί η μικρή Jenner φροντίζει να μην αφήνει το κοινό της παραπονεμένο.

Την έχουμε δει να προκαλεί πανικό με την κυκλοφορία των Kylie Skin, την έχουμε δει να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό και να συγκεντρώνει κατευθείαν εκατομμύρια likes και έχουμε γίνει μάρτυρες της σχέσης της με τον Travis Scott. Τα δύο παιδιά ήταν μαζί για κάποια χρόνια και έδειχναν να περνάνε καλά, όμως, τελικά είπαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.




Μέσα σε αυτό το διάστημα, ωστόσο, αρκετές φορές έχει ακουστεί ότι οι δυο τους είναι και πάλι μαζί, όμως, στη συνέχεια, αυτές διαψεύδονταν. Αυτήν τη φορά, έγινε κάτι που φούντωσε αυτές τις υποψίες, καθώς η Kylie και ο Travis, όχι μόνο βρέθηκαν μαζί, όχι μόνο φωτογραφήθηκαν, αλλά, τώρα, αυτές οι φωτογραφίες αποτελούν σταθερό post στο προφίλ του διάσημου κοριτσιού.

Προς το παρόν, δεν έχουμε επίσημη επιβεβαίωση από κάποιον από τους δύο, αλλά να έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο το coolness τους που να είναι κολλητοί και να ανεβάζουν και κοινές photos, μας φαίνεται λίγο πιο δύσκολο.

Περιμένουμε, λοιπόν, για να δούμε τα νεότερα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved