Η Kylie Jenner ξέθαψε παιδική φωτογραφία και είναι αγνώριστη

Κι όμως η φωτογραφία ξεπέρασε τα 6 εκατομμύρια likes.

H Κylie Jenner είναι στα καλύτερά της και μεταξύ μας δεν έχει λόγο να μην είναι χαρούμενη. H εταιρία καλλυντικών της, Kylie Cosmetics συνεχίζει να κάνει ρεκόρ πωλήσεων ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε τη δική της σειρά με skincare προϊόντα καθώς και μια νέα σειρά μακιγιάζ.

Τις τελευταίες μέρες η 23χρονη δισεκατομμυριούχος και Youtuber προετοιμάζεται για το Halloween αφού την είδαμε σε βίντεο να φτιάχνει cookies μαζί με την κόρη της Stormi-Webster.

Πριν λίγα 24ωρα η Kylie έκανε ένα τελείως διαφορετικό post από αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η νεαρή celeb, ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε δύο όμορφα, μικρά κοριτσάκια που κρατιούνται χέρι-χέρι. Εσύ άραγε μπορείς να μαντέψεις ποιες είναι;

https://www.instagram.com/p/CGTRioOn-v6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα κοριτσάκια της παραπάνω φωτογραφίας είναι οι αδελφές Jenner. Ναι, κι όμως πρόκειται για τη μικρή Kendall και την Kylie. Η αλήθεια είναι πως το topmodel το καταλάβαμε αμέσως, αφού δεν έχει αλλάξει πολύ από τότε. Αυτή που είναι αγνώριστη είναι η Kylie, η οποία δεν θυμίζει σε τίποτα την σημερινή της εικόνα. Στην gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις περισσότερες φωτογραφίες των εντυπωσιακών αδελφών.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved