Η Cardi B εξόργισε τους fans και ο λόγος είναι σοβαρός

Ναι, μόλις μάθεις το λόγο θα γίνεις έξαλλη και εσύ.

Η αλήθεια είναι ότι η Cardi B το τελευταίο διάστημα είναι κάπως πιεσμένη θα λέγαμε. Έπειτα από το διαζύγιό της και τα δικαστήρια καταλαβαίνεις ότι η καλλιτέχνιδα πρέπει να επανέλθει σε μια νέα καθημερινότητα,ωστόσο έγινε κάτι που έκανε έξαλλους τους fans και όχι άδικα.

Όλοι ξέρουμε ότι λόγω κορονοϊού έχουν παρθεί κάποια μέτρα και αυτά αφορούν φυσικά τις κοινωνικές μας συναναστροφές, ιδίως όταν πρόκειται να υπάρξει συνωστισμός. Όλοι έχουν υπακούσει σε αυτά τα νέα μέτρα, ή τουλάχιστον οι περισσότεροι. Σε αυτήν την περίπτωση η Cardi B έκανε μια αρκετά ανόητη κίνηση που κατά πάσα πιθανότητα απλά δε σκέφτηκε τις επιπτώσεις. Κάπου εκεί οι θαυμαστές της εξοργίστηκαν και ακολούθησε η κατακραυγή του κόσμου στα social media.

Τι ακριβώς συνέβη όμως; Η Cardi είχε γενέθλια και έκλεισε τα 28. Χρόνια πολλά και από εμάς, ναι, αλλά το θέμα είναι ότι διοργάνωσε ένα party στον Las Vegas που, υπό άλλες συνθήκες θα ήταν super, αυτή τη χρονική περίοδο όμως, ήταν απαγορευτικό.

https://www.instagram.com/p/CGTG_4YpHbU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Aνέβασε στo instagram φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται ότι περνάει καλά, υπάρχει αρκετός κόσμος στο party και μάλιστα κανένας δεν τηρεί τις αποστάσεις. Οι fans σχολίασαν τη φωτογραφία και από ό,τι φαίνεται συγχύστηκαν αρκετά. Ένας fan σχολίασε «Δε φοράει κανένας μάσκα, δεν υπάρχει κορονοϊός εκεί;» ένας άλλος πάλι ευχήθηκε στην Cardi αλλά δεν έκρυψε την δυσαρέσκιά του «Χρόνια πολλά, αλλά τι γίνεται με την πανδημία;» Εν τω μεταξύ, τι κι αν έχουν πέσει υπογραφές για διαζύγιο, ο Offset ήταν εκεί για να γιορτάσει τα γενέθλια της- μάλλον πρώην- αγαπημένης του.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved