Dua Lipa: Ακόμη ένα ρεκόρ για το next big thing της μουσικής βιομηχανίας

Φέτος είναι η χρονιά της.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το μέλλον της Dua Lipa στη μουσική βιομηχανία θα είναι λαμπρό. H 25χρονη popstar, μετρά ήδη κορυφαίες συνεργασίες στο ενεργητικό της, με αποκορύφωμα την πρόσφατη ένωσή της με την βασίλισσα της pop σκηνής, Madonna στο τραγούδι "Levitating".

Η νεαρή τραγουδίστρια είναι πολύ αγαπητή στα social media με τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να ξεπερνά σήμερα τα 53 εκατομμύρια ακόλουθους. Πριν από περίπου μια εβδομάδα ανέβηκε στο επίσημο κανάλι της Dua Lipa στο Youtube, το video clip του νέου της τραγουδιού "Levitating" με τον διάσημο ράπερ DaBaby.

Αυτό που κανείς δεν περίμενε είναι να ξεπεράσει τα 10.000.000 views σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Γι' αυτό το λόγο το κορίτσι-φαινόμενο αποφάσισε να ευχαριστήσει τους fans μέσα από ένα γλυκό post στο Instagram.

Συγκεκριμένα έγραψε: «10 εκατομμύρια προβολές για το "Levitating". @daBaby σε ευχαριστώ που έβαλες την φωνή και το ταλέντο σου για να γίνει αυτό το τραγούδι. Ήταν μεγάλη μου χαρά να σε γνωρίσω και να συνεργαστώ μαζί σου». Η ανάρτηση ξεπέρασε το 1,5 εκατομμύριο likes ενώ τα σχόλια ήταν κι αυτά αμέτρητα.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved