Demi Lovato- Max Ehrich: Όλες οι νέες εξελίξεις μετά τον χωρισμό

Όπως φαίνεται δεν υπάρχει καμία ελπίδα για επανασύνδεση.

H Demi Lovato προχωράει παρακάτω μετά τον χωρισμό της από τον Max Ehrich. Το πρώην ζευγάρι, χώρισε το Σεπτέμβριο, δύο μόλις μήνες μετά τον αρραβώνα τους και τη συγκινητική πρόταση γάμου. Μπορεί να μην ξέρουμε ακόμη τους λόγους που προκάλεσαν τον τσακωμό όμως το μόνο σίγουρο είναι πως ο νεαρός ηθοποιός είναι αυτή τη στιγμή σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.

Πριν λίγες ημέρες ο Max εντοπίστηκε από παπαράτσι σε παραλία του Μαλιμπού (μέρος όπου έκανε την πρόταση γάμου στη Demi) και φαινόταν πραγματικά χάλια. Ο φωτογραφικός φακός τον πέτυχε να κλαίει, να είναι αρκετά σκεπτικός και μελαγχολικός.

Η τραγουδίστρια και πρώην ηθοποιός του Disney Channel, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και το Instagram τον τελευταίο καιρό και δεν διστάζει να ανεβάζει εντυπωσιακές φωτογραφίες της. Παρόλα αυτά δεν έχει κάνει καμία απολύτως δήλωση για τον απρόσμενο χωρισμό της λίγο πριν το γάμο.

https://www.instagram.com/p/CGJbr57B_Ba/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φήμες αναφέρουν πως ο ηθοποιός κάνει πολλές προσπάθειες να την πλησιάσει, όμως πέφτουν στο κενό αφού η Demi έχει πάρει την απόφασή της. Ακούγεται μάλιστα πως η Demi έβαλε τους φίλους και την οικογένειά της να τον μπλοκάρουν ενώ σκέφτεται μέχρι και να κινηθεί νομικά αν εκείνος την ξαναενοχλήσει. Όπως φαίνεται η Lovato έχει τελειώσει οριστικά μαζί του και δεν θέλει να τον δει ξανά, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Σε άλλα νέα περιμένουμε πώς και πώς την ερμηνεία της Demi στα φετινά μουσικά βραβεία Billboard που θα πραγματοποιηθούν ψηφιακά στις 14 Οκτωβρίου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved