Chris Hemsworth: O Thor κάνει διακοπές και είναι πιο γυμνασμένος από ποτέ

Δεν ξέρουμε αν ετοιμάζεται για κάποιον ρόλο του, αλλά φαίνεται ότι έχει αφιερώσει ώερς στο γυμναστήριο.

Όσον αφορά στο κομμάτι των ταινιών της Marvel, τα πράγματα πήγαν λίγο πίσω, όπως συνέβη και σε όλον τον κινηματογράφο. Παραγωγές που ήταν να φτάσουν μήνες πριν στη μεγάλη οθόνη, έχουν τεθεί σε καθεστώς καθυστέρησης και αναμένουμε τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Η Black Widow, παρόλο που θυσίασε τη ζωή της για την ανθρωπότητα, θα αποκτήσει τη δική της ταινία, ενώ άλλοι χαρακτήρες που δεν πέθαναν, αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους σε μελλοντικά πρότζεκτ. Ο Thor, για παράδειγμα, ο ήρωας που υποδύθηκε άψογα ο Chris Hemsworth, μάλλον θα συνεχίσει να δίνει το παρών.




Βέβαια, ο ηθοποιός, που πλέον έχει «χτίσει» όνομα για τον εαυτό του, αποτελεί επιθυμία κάθε σκηνοθέτη και δημιουργού, οπότε προετοιμάζεται και για άλλες ταινίες στο ενδιάμεσο. Και γιατί το λέμε αυτό.

Ο γοητευτικός σταρ βρίσκεται στην Αυστραλία, όπου απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα με την οικογένειά του, και είναι πιο γυμνασμένος από ποτέ. Σίγουρα είναι ένας άνθρωπος που ούτως ή άλλως ασχολείται με αυτό το κομμάτι, αλλά στις φωτογραφίες το βλέπουμε να είναι σε ακόμα πιο έντονο βαθμό.

Δεν ξέρουμε αν προετοιμάζεται για την επόμενη εμφάνιση του Thor ή κάποιον άλλο action ρόλο, αλλά θα παρατηρήσεις για τι σου μιλάμε στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved