Αγνώριστη η Billie Eilish στις νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν

Η αγαπημένη τραγουδίστρια σε ένα άλλο look.

Η Billie Eilish είναι πλέον μία μεγάλη σταρ. Ανήκει στους ανθρώπους που δε χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να αναδείξουν το ταλέντο τους, αφού αυτό δεν μπορούσε να κρυφτεί. Η υπέροχη φωνή της ταξίδεψε κατευθείαν όλο το κοινό που, τώρα, δηλώνει πιστό σε κάθε εξέλιξη της ζωής της.

Η ίδια έχει ένα πολύ δικό της στιλ. Έχει ταυτότητα, στην οποία κανείς δεν μπορεί να επέμβει κι αυτό είναι ένας βασικός λόγος, για τον οποίο το κοινό τη λατρεύει. Προωθεί την αγάπη στον εαυτό σου, σε αυτό που πραγματικά είσαι, χωρίς να σε νοιάζει τι θα πει ο κόσμος και ο περίγυρός σου.




Κατά καιρούς, την έχουμε δει να πειραματίζεται με διάφορα hairstyles. Στο ίδιο ιδιαίτερο mood όπου κινείται πάντα, αλλά είναι ένας άνθρωπος που σίγουρα μπορείς να πεις ότι δε φοβάται να τολμήσει.

Τώρα, οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πριν μερικές ώρες, δείχνουν την αγαπημένη τραγουδίστρια να έχει αλλάξει για μία ακόμα φορά. Τα μαλλιά της είναι βαμμένα σε μία ανοιχτόχρωμη απόχρωση του πράσινου που στο τελείωμα σκουραίνει, ενώ έχει κι ένα εντελώς διαφορετικό outfit, παραμένοντας μία κούκλα όπως πάντα.

Δες τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στη συνέχεια.

https://www.instagram.com/p/CGRl77FJpN7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Δες και μερικές προηγούμενες photos της στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved