Έτσι γιόρτασε τα 24α γενέθλιά της η Bella Hadid

Οι φωτογραφίες με μαγιό και άκρως καλοκαιρινή διάθεση.

Το Σαββατοκύριακό που μας πέρασε ήταν κάτι παραπάνω από ευχάριστο για το διάσημο μοντέλο αφού στις 9 Οκτωβρίου η Bella Hadid είχε τα γενέθλιά της και έγινε 24 ετών.

Η αδερφή της Gigi, πέρασε ένα εορταστικό διήμερο με τα αγαπημένα της πρόσωπα στην παραλία και γέμισε τα social media με εντυπωσιακές εικόνες. Aς πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η θεία πια Bella, πήρε ένα ιδιωτικό τζετ και έκανε μια μικρή απόδραση σε κάποιο τροπικό μέρος για να γιορτάσει με τις φίλες της.

https://www.instagram.com/p/CGGcVA0AlR4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το πάρτι ξεκίνησε από την στιγμή που μπήκαν στο γεμάτο μπαλόνια αεροπλάνο. Το topmodel έδειχνε πιο χαρούμενη από ποτέ ενώ πόζαρε με τις κολλητές της. Μάλιστα λίγο αργότερα πόσταρε τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό και όπως ήταν αναμενόμενο τα likes πήραν φωτιά.


https://www.instagram.com/p/CGNSed-gLmh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Tα κορίτσια χάρηκαν τον καυτό ήλιο και τη θάλασσα ενώ είδαμε τη Bella να τραγουδά τραγούδι της Nicki Minaj φορώντας το μικροσκοπικό, γαλάζιο μπικίνι της. Αργότερα η εορτάζουσα έσβησε τα κεράκια της με μια γιγάντια τούρτα που ήταν στολισμένη με πεταλούδες και φράουλες. Πολλοί celebs της ευχήθηκαν αφήνοντας όμορφα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες. Ανάμεσά τους η Dua Lipa, η οποία έχει σχέση με τον Anwar, αδερφό της Bella.

Μπες στην gallery που ακολουθεί για να δεις περισσότερες φωτογραφίες.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved