H Kylie Jenner άλλαξε τα μαλλιά της και μοιάζει με την Ariana Grande

Το statement χτένισμα της τραγουδίστριας.

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο καθιερώνεται η τάση στους celebrities να ακολουθούν πιο glam πρότυπα. Ειδικά όσον αφορά στους διάσημους του εξωτερικού και στη μικρότερη γενιά τους. Η Kylie Jenner, για παράδειγμα, είναι ένα κορίτσι που τα τελευταία χρόνια αυτό το lifestyle προωθεί στα social media. Τα posts που βλέπουμε είναι ένα προς ένα πολύ luxurious και οι followers της φαίνεται να έχουν ενθουσιαστεί με αυτό.




Η διάσημη Jenner μας έχει δείξει πολλά ανά διαστήματα και συνήθως ό,τι έχει να κάνει με look και μαλλιά βρίσκεται πρώτο στη λίστα. Αυτήν τη φορά, ήρθε η ώρα για άλλη μία αλλαγή, η οποία, όμως, μας θύμισε μία άλλη πασίγνωστη παρουσία.

Η μαμά της Stormi έπιασε τα μαλλιά της σε ένα high ponytail και ποια είναι η βασίλισσα αυτού του είδους χτενίσματος; Φυσικά, η Ariana Grande.

Το συγκεκριμένο styling είναι πολύ statement της τραγουδίστριας και με το που είδαμε τις φωτογραφίες στο προφίλ της Kylie μας την έφερε κατευθείαν στο μυαλό. Πάντως, και το ίδιο το χτένισμα κολακεύει πολύ τα πρόσωπα των δύο celebrities.

Δες τις εν λόγω φωτογραφίες στη συνέχεια και θα διαπιστώσεις και μόνη σου την ομοιότητα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved