Άγριος τσακωμός στην οικογένεια Kardashian: Οι μικρές αδερφές έξαλλες

Ένα τουλάχιστον εκρηκτικό επεισόδιο.

Η οικογένεια Kardashian φημίζεται για τις κόντρες της. Αφύσικο δεν μπορείς να πεις ότι είναι περίεργο κάποια μέλη της να εμπλέκονται ανά διαστήματα σε τσακωμούς. Για την ακρίβεια, δε χρειάζεται παρά μερικά επεισόδια για να μπεις στο κλίμα και, από ένα σημείο και μετά, να έχεις να περιμένεις τον επόμενο τσακωμό, ο οποίο συνήθως ακολουθείται από φωνές και κοσμητικά επίθετα.

Τα νεότερα μέλη της, βέβαια, έδειχναν κάποια σημάδια πιο ήπιας αντιμετώπισης σε αντίστοιχα θέματα, όμως, όχι πάντα. Υπήρχαν φορές που ακόμα και οι μικρές της οικογένειας επιδίδονταν σε τσακωμούς, όπως αυτός που συνέβη πρόσφατα μεταξύ της Kendall και της Kylie.

Στο επεισόδιο Keeping Up With The Kardashians που προβλήθηκε στις 8 Οκτωβρίου, προβλήθηκε ένα ταξίδι που πραγματοποιήθηκε για να βελτιώσει τη σχέση της Khloe και της Kourtney, αλλά, ενώ πράγματι αυτό συνέβη, οι δύο μικρές αδερφές βρέθηκαν στο προσκήνιο.

Η Kylie με τον Corey -σύντροφο της Kris Jenner- γύριζαν στο Los Angeles, όταν η Kendall μπήκε στο αυτοκίνητο και ζήτησε να την αφήσουν στο σπίτι της. Η μικρή της αδερφή αρνήθηκε, λέγοντας ότι δεν πρόκειται να περάσει καν μέσα από την πόλη. Σε κάποια φάση σταμάτησαν σε ένα βενζινάδικο για να επισκεφτεί το μπάνιο η Kylie και ο τσακωμός απογειώθηκε. Η Kendall τηλεφώνησε στη μαμά της, στην Kourtney, στην Khloe και στην Kim κλαίγοντας και φωνάζοντας ότι δεν πρόκειται να μπει σε ένα τυχαίο αυτοκίνητο.

Σε κάποια φάση, το ηχητικό δεν ακούγεται καλά και οι γυναίκες από το τηλέφωνο πηγαίνουν να πάρουν την Kendall.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved