Joe Jonas: Έβαψε ροζ τα μαλλιά του και ο λόγος θα σε συγκινήσει

Είναι ό,τι πιο γλυκό έχεις δει ποτέ.

Ο αγαπημένος σου Joe Jonas έδειξε μια πτυχή του εαυτού του που ίσως και να μην ήξερες ότι υπάρχει. Ο τραγουδιστής έκανε την πιο όμορφα πράξη με την οποία και έδειξε ότι στηρίζει τις γυναίκες που πολεμάνε με τον καρκίνο και το μόνο που έχουμε να πούμε είναι... RECPETCT.

Ο Joe σαν νέος μπαμπάς ενδεχομένως να έχει ευαισθητοποιηθεί ένα «τσικ» παραπάνω, πάντως όπως και να έχει, έδωσε το σωστό παράδειγμα σε όλους μας. Οι fans φυσικά εντυπωσιάστηκαν με την κίνησή του και όχι μόνο.

Ο τραγουδιστής αποφάσισε, ως ένδειξη σεβασμού και στήριξης προς τις γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο, να βάψει τα μαλλιά του ροζ, χρώμα που συμβολίζει τον καρκίνο του μαστού. Αν και έχουμε συνηθίσει σε συχνές αλλαγές του Joe, αυτή δεν είναι μια απλή αλλαγή. Η κίνησή του αυτή έγινε γνωστή στο προσωπικό του προφίλ στο instagram και συγκεκριμένα ανέβασε μια φωτογραφία στα insta stories του.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να σου πούμε ότι το αγόρι των Jonas Brothers έκανε αυτή την αλλαγή μέσα στο Σαββατοκύριακο-όπως αναφέρεται στο PageSix- και κάποιες μέρες μετά από ό,τι φαίνεται μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους αυτή την αλλαγή. Λες να υιοθετήσει αυτό το νέο look;

Δες τη φωτογραφία στη gallery:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved