Η Kendall Jenner είναι full ερωτευμένη και έχουμε αποδείξεις!

Το date-δείπνο με τον αγαπημένο της Devin.

H Kendall Jenner και ο παίκτης του ΝΒΑ, Devin Booker παραμένουν μαζί και όπως φαίνεται είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Το ζευγάρι βγήκε για φαγητό σε πολυτελές εστιατόριο του δυτικού Hollywood, πραγματοποιώντας ακόμη μια δημόσια εμφάνιση που έκανε τα φωτογραφικά φλας να πάρουν φωτιά.

Η 24χρονη καλλονή και ο νεαρός μπασκετμπολίστας είναι ένα από τα πιο hot ζευγάρια της showbiz τους τελευταίους μήνες. Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες είδαμε πως τόσο η Kendall αλλά και ο Devin ήταν ντυμένοι casual ενώ φορούσαν μάσκα προσώπου, αποδεικνύοντας πως τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας απέναντι στον Κορονοϊό.

Η Kendall που έχει από τις ωραιότερες αναλογίες, φόρεσε ένα μαύρο τζιν καμπάνα με λευκό τοπ ενώ ολοκλήρωσε το look της με τσαντάκι και ζώνη σε καφέ χρώμα. Ο αγαπημένος της είχε λίγο πιο αθλητικό outfit φορώντας γκρι φούτερ και μαύρο παντελόνι φόρμας. Τον τελευταίο καιρό εμφανίζονται ολοένα και πιο συχνά μαζί αφού πρόσφατα είχαν δειπνήσει με την Kylie στο Νοbu στο Μαλιμπού αλλά και στο διάσημο member's club, Soho House.

https://www.instagram.com/p/CF9YjB9nSNX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δες όλες τις φωτογραφίες από το ρομαντικό date του διάσημου ζευγαριού στην gallery που ακολουθεί.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved