Τζένη Καζάκου: Eίναι 20 ετών και θα σου θυμίσει την διάσημη γιαγιά της

Το κορίτσι γοητεύει με την ομορφιά της αλλά και το ταλέντο της.

Η Τζένη Καζάκου είναι το ταλαντούχο αλλά και πανέμορφο κορίτσι που από εδώ και στο εξής θα λατρεύεις να παρακολουθείς στα social media. Η 20χρονη μελαχρινή δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από κορίτσια της ηλικίας της αλλά και μεγαλύτερές της μιας και το ταλέντο της στην υποκριτική αλλά και σαγηνευτική της γοητεία είναι πέρα από το πραγματικό. Οι γονείς της, Τάνια Τρύπη και Κωνσταντίνος Καζάκος είναι ηθοποιοί και αρκετά ταλαντούχοι. Προέρχεται από μια οικογένεια με καλλιτεχνική φλέβα αλλά όχι μόνο λόγω των γονιών της.

https://www.instagram.com/p/CCvLVAkprch/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Τζένη είναι η εγγονή της αείμνηστης ηθοποιού Τζένης Καρέζη, καταλαβαίνεις λοιπόν ότι κουβαλά στις πλάτες της-αν θα μπορούσαμε να πούμε- την ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου.

Το νεαρό κορίτσι φαίνεται ότι έχει κληρονομήσει τα ταλέντα της οικογένειάς της και μάλιστα ασχολείται ενεργά με την υποκριτική, το τραγούδι και λατρεύει την ποίηση. Φυσικά, όχι μόνο έχει το όνομα, αλλά έχει και την χάρη! Έχει ήδη παίξει σε θεατρικές παραστάσεις όπως ο «Οιδίποδας», σε musical όπως το «Fame» και σε άλλες.

Το κορίτσι αυτό είναι το τρανταχτό παράδειγμα προς μίμηση μιας και δε βασίζεται μόνο στο όνομά της, αλλά δουλεύει σκληρά για να εξελιχθεί στους τομείς που λατρεύει, όπως είναι οι τέχνες που έχει αποφασίσει να ακολουθήσει. Ο κόσμος πάντως την λατρεύει και μάλιστα είναι αρκετά ενεργή στα social media. Ο λογαριασμός της στο instagram έχει περισσότερους από 11Κ followers.

Δες την Τζένη Καζάκου στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved