Το 11χρονο μοντέλο είναι πανέμορφο και ίδιο με την κόρη της Angelina Jolie

Μιλάμε για απίστευτη ομορφιά.

Συμπτώσεις υπάρχουν πολλές. Και πέρα από τις απλές καθημερινές, υπάρχουν και άνθρωποι που μοιάζουν απίστευτα μεταξύ τους. Πολλές φορές η ομοιότητα είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορείς να πιστέψεις αυτό που βλέπεις μπροστά στα μάτια σου, ειδικά όταν αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις φαίνεται να ισχύει για ένα 11χρονο κοριτσάκι και την Angelina Jolie.

Η Anna Pavaga είναι μοντέλο από τη Ρωσία που παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει καταφέρει να κάνει γνωστό το όνομά της παγκοσμίως. Η καριέρα της ήδη περιλαμβάνει φωτογραφήσεις για μεγάλα περιοδικά μόδας και ο λογαριασμός της στο Instagram έχει συγκεντρώσει πάνω από 500 χιλιάδες followers. Όταν δεις τις φωτογραφίες που υπάρχουν στο προφίλ της, δεν πρόκειται να απορήσεις που έχει τόσο μεγάλη δημοφιλία, καθώς πρόκειται για ένα πραγματικά πανέμορφο κορίτσι που εύκολα θα μπορούσε να είναι κόρη της Jolie.

Οι αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο Instagram θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Η Anna ποζάρει λες και είναι top model με χρόνια καριέρας, οπότε αφήνουμε τις φωτογραφίες της να «μιλήσουν» στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved