Η Λάουρα Νάργες εντυπωσιάστηκε με το νέο σκονάκι και το ίδιο και εμείς

Τι άλλο θα σκεφτεί κανείς...

Στο σχολείο τα πράγματα είναι μερικές φορές λίγο πιο ύπουλα. Όσο και να ξέρουν οι μαθητές ότι πρέπει να δίνουν εξετάσεις με βάση τις γνώσεις τους και όχι με τα όποια σκονάκια έχουν κάνει την προηγούμενη μέρα, αυτά συμβαίνουν είτε το παραδέχεται κάποιος είτε όχι.

Παλιά, υπήρχε η πιο απλή εκδοχή τους με το κλασικό μικρό χαρτάκι πάνω στο οποίο ο εξεταζόμενος έγραφε κάποιες λέξεις-κλειδιά ή προτάσεις που ενδεχομένως τον δυσκόλευαν. Όσο περνάνε τα χρόνια, ωστόσο, τα πράγματα δείχνουν να εξελίσσονται. Και τι εννοούμε με αυτό ή, καλύτερα, τι εννοεί η Λάουρα.

Η Λάουρα Νάργες είναι μία κοπέλα, την οποία ακολουθεί πολύς κόσμος στο Instagram και περιμένει να δει τι αναρτήσεις πρόκειται να κάνει.




Ανάμεσα στις διάφορες εντυπωσιακές φωτογραφίες που ανεβαίνουν ανά διαστήματα, η όμορφη παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει ένα άλλου τύπου story και να δείξει ένα σκονάκι που εμπνεύστηκε κάποιος.

Από τη φωτογραφία καταλαβαίνουμε ότι ο πονηρός εξεταζόμενος χρησιμοποίησε τη βοήθεια των τσιρότων για να γράψει πίσω από ένα από αυτά και να προσποιηθεί ότι έχει χτυπήσει. Ποιος να φανταστεί ότι πίσω από αυτό το «χτύπημα» βρίσκεται κομμάτι της ύλης;

Η εν λόγω φωτογραφία βρίσκεται στην παρακάτω gallery και θα σε κάνει να γελάσεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved