Έχεις δει τη μαμά της Miley Cyrus; Δε θα πιστέψεις πόσων ετών είναι

Και μοιάζει πολύ με την κόρη της.

Για τη Miley Cyrus δε χρειάζονται συστάσεις. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες σταρ της γενιάς της, με μία εκπληκτική φωνή και πάνω από 115 εκατομμύρια followers στον λογαριασμό της στο Instagram. Το fan club της είναι πια τέτοιο που δεν προλαβαίνει να ανεβάσει μία φωτογραφία και εκατοντάδες χιλιάδες likes μαζεύονται μέσα στην πρώτη μέρα.




Ακόμα κι όσοι δε δηλώνουν λάτρεις της, όμως, την ξέρουν. Γιατί πλέον έχει «χτίσει» ένα όνομα που ξέρει όλος ο πλανήτης. Αυτό που πιθανώς δεν ήξερες, όμως, είναι ότι η Miley έχει μία πανέμορφη μαμά που δηλώνει ηθοποιός και παραγωγός.

Μπορεί η κόρη της να είναι αυτή που βρίσκεται κατά βάση στα φώτα της δημοσιότητας, αλλά η μητέρα της, Tish, πέρα από τα δικά της, έχει συμβάλλει και στην καριέρα της κόρης της, όντας παραγωγός στο The Last Song, στο So Undercover και στο LOL, ενώ έχει αναλάβει και τον ρόλο του manager της Miley.

Στο δικό της προφίλ στο Insta, έχει πάνω από 1 εκατομμύριο followers, με τους οποίους μοιράζεται τόσο δικές της φωτογραφίες όσο και των παιδιών της. Με ένα πρόχειρο scroll down, πάντως, εμείς εστιάσαμε στη δική της ομορφιά, καθώς διανύει το 53ο έτος της ηλικίας της και δεν της φαίνεται καθόλου.

Δες τη στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved