Η Camila Cabello και ο Shawn δεν χώρισαν και αυτή είναι η απόδειξη

H τραγουδίστρια έβαλε τέλος στις φήμες χωρισμού.

Η Camila Cabello και ο Shawn δεν χώρισαν και αυτή είναι η απόδειξη

Χαμός είχε γίνει το τελευταίο διάστημα με τις έντονες φήμες που ήθελαν την Camila Cabello να έχει χωρίσει με τον pop star συνάδελφό της, Shawn Mendes. Η τραγουδίστρια των hits "Havana" και "Señorita" αποφάσισε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να κλείσει όλα τα στόματα που ανέφεραν ότι εκείνη και ο Shawn δεν είναι πια μαζί.

To πρώην κορίτσι των Fifth Harmony έχει ιδιαίτερα καλή σχέση με το Instagram και το χρησιμοποίησε για να συγχαρεί τον αγαπημένο της. Το νέο άλμπουμ του Mendes "Wonder," θα κυκλοφορήσει στις 4 Δεκεμβρίου από την Island Records.

Ωστόσο χθες είχαμε μια ευχάριστη έκπληξη αφού ανέβηκε στο Youtube ένα 2λεπτο teaser video από το τραγούδι "Intro" το οποίο περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ. Η Camila έβαλε οριστικό τέλος στις φήμες χωρισμού όταν πόσταρε το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό μαζί με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα για το αγόρι της.

 

«Ο κόσμος θα μπορούσε πάντα να χρησιμοποιήσει κάποια μαγεία, ομορφιά ή θαύμα πάντα, αλλά κυρίως τώρα. @shawnmendes έκανες ένα πανέμορφο δώρο στον κόσμο. Δημιούργησες αυτό το άλμπουμ με κάθε τελευταίο κομμάτι της ψυχής σου, το πνεύμα σου και την ουσία σου, με τις πιο αγνές προθέσεις. Αγάπη μου, είμαι τόσο περήφανη για αυτό που είσαι και είμαι τόσο ενθουσιασμένη για τους ανθρώπους που θα δουν και θα ακούσουν την καρδιά σου», έγραψε η Cabelo και εμείς λιώσαμε.

Το ζευγάρι είναι σε σχέση σχεδόν ένα χρόνο όμως δεν είχαν κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση τους τελευταίους μήνες με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν φήμες χωρισμού.