Η Madi Monroe έχει 11.2M followers στο Tik-Tok και είναι μόλις 16 ετών

Αν είσαι Tik- Tok maniac σίγουρα την ξέρεις ήδη.

Ξέρουμε όλοι πόσο λατρεύεις το Tik- Tok και γνωρίζουμε επίσης ότι αγαπάς τους Tik- Tokers. Το κορίτσι που βρήκαμε για 'σένα ίσως να το ακολουθείς, ωστόσο έχουμε 5 facts για εκείνη που αποκλείεται να γνωρίζεις. Ο λόγος για την διάσημη Madi Monroe. Το κορίτσι αυτό φαίνεται ότι γεννήθηκε για να γίνει διάσημο και το ταλέντο της δεν κρύβεται. Αν και κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχει ήδη 11 εκατομμύρια followers να παρακολουθούν το προφίλ της στο Tik- Tok.

Η Madi είναι μόλις 16 χρονών και έχει γενέθλια στις 27 Ιανουαρίου. Είναι μέλος των «Not a Content House», μια κοινότητα 5 κοριτσιών-οι οποίες είναι φυσικά Tok-Tokers- και μένουν μαζί κάπου στο Beverly Hills.

https://www.instagram.com/p/CFfmvWpDgIb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Στο προφίλ της υπάρχουν videos στα οποία οι θαυμάστριές της έχουν τη χαρά να τη δουν να χορεύει, αλλά τα videos που τραβούν την προσοχή όλων είναι εκείνα στα οποία δείχνει την beauty ρουτίνα της.

Ήξερες ότι «κρύβει» μια καριέρα στην ηθοποιία; Κι όμως, η Madi υποδύεται την Nina στη σειρά «Attaway General» και μάλιστα το προφίλ της στη σελίδα του IMDd γράφει ότι το 2017 έπαιξε σε μια μικρού μήκους ταινία με τίτλο «Revenge» αλλά και στην ταινία «My Two Left Feet».



Επίσης βγαίνει με έναν κούκλο Tik- Toker και το όνομά του είναι Christopher Romero. Γνωρίστηκαν το 2019 και τον Αύγουστο γιόρτασαν έναν χρόνο μαζί.

https://www.instagram.com/p/CDW5FE9D__F/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Οι γονείς της είναι διάσημοι και μάλιστα η μητέρα της είναι ένα πρόσωπο πολύ γνωστό στο γυαλί της τηλεόρασης. Η Erika Monroe Williams είναι παρουσιάστρια για χάρη των εκπομπών όπως το «Good Evening Arizona» και το «The News Show».

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved