Μάντεψε ποια hot τραγουδίστρια είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας

Μάλλον είναι μία από τις πιο αγαπημένες σου.

Το κοριτσάκι που βλέπεις στη φωτογραφία είναι σήμερα μία από τις πιο γνωστές τραγουδίστριες της γενιάς της. Εξωτική εξωτερική εμφάνιση, μελαχρινά χαρακτηριστικά που τονίζουν το χρώμα της επιδερμίδας της και μία πολύ bubbly προσωπικότητα που κερδίζει εύκολα τον συνομιλητή της.

Η σταρ είναι Κουβανοαμερικάνα και ξεκίνησε την καριέρα της στο τραγούδι μέσω της συμμετοχής της στο The X Factor USA το 2012. Τα πρώτα της βήματα τα έκανε μέσα σε ένα γκρουπ, από το οποίο, όμως, κατευθείαν ξεχώρισε, οπότε καθόλου δε μας εξέπληξε όταν ακούσαμε ότι θα ακολουθούσε solo καριέρα. Και τότε ήταν που απογειώθηκε στα charts και ο κόσμος τη ζητούσε περισσότερο από ποτέ.

Τα tracks της πλέον ανεβαίνουν στις πρώτες θέσεις του Billboard και ό,τι και να κάνει γίνεται hot θέμα συζήτησης. Γιατί είναι μία celebrity που πέρα από ταλαντούχα είναι και πολύ συμπαθητική.

Η ίδια ασχολείται και με το κομμάτι του κινηματογράφου και, μάλιστα, στην παρούσα φάση βρισκόμαστε εν αναμονή της νέας της ταινίας, Cinderella. Τους προηγούμενους μήνες, είχε απασχολήσει με τη σχέση της με γνωστό τραγουδιστή που λατρεύει ο κόσμος, το Shawn Mendes.

Κατάλαβες για ποια λέμε;

Μπες στην παρακάτω gallery για να το επιβεβαιώσεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved