Το δώρο της Taylor Swift στο μωρό της Gigi Hadid είναι ό,τι πιο cute

Η φωτογραφία που μας έκανε να λιώσουμε.

Το δώρο της Taylor Swift στο μωρό της Gigi Hadid είναι ό,τι πιο cute

Το μωρό της Gigi Hadid και του Zayn Malik ήρθε στον κόσμο πριν λίγες ημέρες και έχει ήδη πλημμυρίσει το αγαπημένο μας ζευγάρι με πολύ αγάπη. Όλοι έτρεξαν να ευχηθούν τα καλύτερα στους νέους γονείς για την κόρη τους, όμως η Taylor Swift έκανε την διαφορά με την επιλογή του δώρου της για το μωρό. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να μην είναι από τις πρώτες, αφού η φιλία της με την Gigi μετρά αρκετά χρόνια.

Πριν λίγα 24ωρα η μαμά πλέον Gigi μοιράστηκε μερικά από τα όμορφα δώρα που της έστειλαν για την γέννηση της κόρης της. Το μοντέλο όμως όπως φαίνεται ενθουσιάστηκε και ξεχώρισε αυτό της "θείας" Taylor. Σε φωτογραφία που βρήκαμε στο Instagram βλέπουμε το μωρό να φορά ένα Versace φούτερ μαζί με μια ροζ κουβερτούλα.

 

Η Gigi και ο Zayn είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ ενώ μας έκαναν να λιώσουμε με τα post που έκαναν για την νεογέννητη κόρη τους. Η αγάπη που αισθάνομαι γι ' αυτόν τον μικροσκοπικό άνθρωπο είναι πέρα από την λογική μου. Ευγνώμων που την γνωρίζω, υπερήφανη που την αποκαλώ δική μου, και ευγνώμων για τη ζωή που θα έχουμε μαζί, έγραψε η Gigi και τα likes πήραν φωτιά.