Kendall Jenner: Τι τρώει και έχει αυτό το σώμα;

Τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαντάζεσαι.

Η Kendall Jenner είναι ένα κορίτσι με μεγάλο κοινό. Για πρώτη φορά μπορεί να την είδαμε στο διάσημο ριάλιτι της οικογένειάς της, ωστόσο, κάποια στιγμή εκμεταλλεύτηκε τη ζωή της όσο μπορούσε καλύτερα. Ναι, πάντα ήταν ένα όμορφο κορίτσι, με προδιαγραφές μοντέλου, αλλά, όπως και να το κάνουμε, η διασημότητα του περιβάλλοντός της τη βοήθησε να πάρει την κατάλληλη ώθηση.

Σήμερα, θεωρείται ένα από τα πιο διάσημα και καλοπληρωμένα μοντέλα, με ένα σώμα που εντυπωσιάζει με τις αναλογίες του και τη σμίλευσή του. Γι’ αυτό και πολλές φορές ο κόσμος αναρωτιέται ποια μπορεί να είναι η διατροφή που ακολουθεί για να έχει αυτό το αποτέλεσμα.




Το The List αναφέρει:

Πρωινό

Ειδικά τις ημέρες που ξέρει ότι θα έχει πολλή δουλειά, επομένως, χρειάζεται και περισσότερη ενέργεια, η Kendall φροντίζει να απολαμβάνει ένα μεγάλο πρωινό, συνήθως αποτελούμενο από αυγά και αβοκάντο, μαζί με ένα μπολ με βρώμη ή ένα τοστ.

Ροφήματα

Ακριβώς επειδή το μοντέλο ξέρει πόσο σημαντική είναι η ενυδάτωση, φροντίζει να μην την παραλείπει. Το δικό της αγαπημένο ρόφημα για αυτόν τον σκοπό είναι το τσάι αποτοξίνωσης. «Πίνω γύρω στα 12 φλιτζάνια την ημέρα», είπε.

Μεσημεριανό

Συνήθως δεν έχει πολύ χρόνο να αφιερώσει στο μεσημεριανό, οπότε θέλει κάτι γρήγορο. Συνήθως, αυτό είναι κοτόπουλο με καστανό ρύζι. Για τις ώρες ενδιάμεσα στα κυρίως γεύματα επιλέγει ωμά λαχανικά με ένα dip και hummus.

Αγαπημένα της -anti-model- πιάτα

Λίγο να την έχεις παρακολουθήσει στο Instagram και στο ριάλιτι KUWTK, ξέρεις ότι η Kendall λατρεύει να τρώει burger και pizza. Ξεκάθαρα πιάτα με θερμίδες, αλλά ο μεταβολισμός της λογικά πλέον και με τη γυμναστική που κάνει μπορεί να τις κάψει χωρίς δυσκολία.

Sugar Cravings

Για να προσλαμβάνει τη ζάχαρη που χρειάζεται -καθώς και τα επίπεδα στο αίμα της είναι χαμηλά- προσπαθεί να κινείται όσο γίνεται σε πιο υγιεινές επιλογές, τύπου κρακεράκια, αλλά οι αγαπημένες της σοκολάτες παραμένουν πάντα στις επιλογές της.

Βραδινό

Οι αγαπημένες της επιλογές για βραδινό είναι το Ιταλικό και το sushi.

Επιδόρπιο

Ένα από τα αγαπημένα της επιδόρπια ever είναι το butter cake, το οποίο σε εστιατόριο του Beverly Hills αποκαλεί «επικίνδυνα καλό».

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved