Selena Gomez: Ποζάρει με μαγιό και δείχνει την ουλή από τη μεταμόσχευση

Πλέον, δε θέλει να κρύβει την ουλή.

Ήταν Σεπτέμβριος του 2017 όταν η Selena Gomez δημοσίευσε μία φωτογραφία από το νοσοκομείο, όπου έκανε τη μεταμόσχευση νεφρού. Ο Λύκος, από τον οποίο έπασχε, είχε επηρεάσει τα νεφρά της και η καλή της φίλη, Francia Raisa, δώρισε το δικό της, σώζοντάς της τη ζωή.

Από τότε, η Selena μιλάει ανοιχτά για το πρόβλημα της υγείας της, ώστε να ανοίξει έναν διάλογο πάνω σε αυτό και σε άλλα θέματα, για τα οποία πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να μιλήσουν. Αλλά τα πράγματα δεν ήταν πάντα εύκολα εξαρχής, αφού τον πρώτο καιρό ήθελε να φοράει ρούχα που να κρύβουν την ουλή.




Τώρα, αυτό έχει αλλάξει και πλέον η αγαπημένη τραγουδίστρια δείχνει υπερήφανα το σημάδι που της άφησε η επέμβαση, μαζί και το τατουάζ που απεικονίζει τα δύο χέρια που προσεύχονται.

«Όταν έκανα την πρώτη μου μεταμόσχευση νεφρού, θυμάμαι που ήταν πολύ δύσκολο στην αρχή να δείξω την ουλή μου. Δεν ήθελα να είναι σε φωτογραφίες, οπότε φορούσα πράγματα που θα το κάλυπταν. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, νιώθω αυτοπεποίθηση με το ποια είμαι και τι πέρασα και είμαι περήφανη γι’ αυτό», έγραψε, συγκινώντας το κοινό της στο Instagram.

Κι αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος που ο κόσμος τη λατρεύει. Το ότι παραμένει ανθρώπινη, προσιτή, κοντά στους fans της και αποτελεί ένα όμορφο παράδειγμα για τους ανθρώπους που μιλάνε για ουσιαστικά πράγματα, ακόμα κι αν αυτά είναι δύσκολα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved