Troy Zarba: Βρήκαμε το νέο crush της Addison Rae και είναι o Νο1 Tik-Toker

Εσύ τον ακολουθείς ή όχι ακόμη;

Στο Tik-Tok υπάρχουν πολλοί διάσημοι stars που ακόμη δεν τους έχεις γνωρίσει. Ο Troy Zarba είναι ένας από αυτούς και ανεβάζει βιντεάκια στο Tik- Tok πολύ πιο πριν εμφανιστεί η Dixie D' Amelio και η Addison Rae. O έφηβος Troy είναι από το Long Island, της Νέας Υόρκης και ξεκίνησε να ανεβάζει videos στην πλατφόρμα για να περάσει την ώρα του. Τώρα, έχει χιλιάδες followers που λατρεύουν όσα ανεβάζει και ήρθε η ώρα να τον μάθεις καλύτερα.

Ο Troy Zarba είναι μόλις 18 χρονών και γεννήθηκε 8 Ιανουαρίου του 2002.

Έχει μοναδικό στιλ εμπνευσμένο από τα '90s και αυτός είναι ένας από τους λόγους που οι θαυμαστές τους τον αγαπούν.

Του αρέσει να κάνει skate και μάλιστα ξέρει πολλά κόλπα.Ανεβάζει διάφορα videos στο instagram με τους φίλους του και επίσης παίζει soccer.

https://www.instagram.com/p/Bwu1oWBHBrG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έχει περισσότερους από 3.5Μ followers στο Tik- Tok και είναι σίγουρο πως οι θαυμάστριές του τον έχουν ερωτευτεί.

Έφτιαξε τα πρώτα του videos επειδή... βαριόταν. Σε μια συνέντευξη στο Newsday ο Troy είπε: «Δεν ήξερα τι να κάνω και το Tik- Tok έμοιαζε ιδανικό για να περάσω την ώρα μου. Μου αρέσει να φτιάχνω videos αλλά ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα εξελιχθεί σε κάτι τόσο τρελό.»

Και το καλύτερο στο αφήσαμε για το τέλος. Οι θαυμαστές πιστεύουν ότι ο Troy βγαίνει με την Addison Rae, μιας και σε ένα post του στο instagram είναι στην αυλή της.

https://www.instagram.com/p/CE2aIi6MbGC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από τότε που η Addison χώρισε από τον Bryce, όλοι πιστεύουν ότι έχει ξεπεράσει τον παλιό της έρωτα και το νέο της crush είναι ο Troy. Άλλωστε, τον Αύγουστο η Dixie σε ένα YouTube video της φιλοξένησε την Addison και παραδέχθηκαν και οι δύο τους ότι είναι ερωτευμένες με τον Troy.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved