Οι 10 καλύτερες ατάκες της Selena Gomez για να σου ανέβει η αυτοπεποίθηση

Το αγαπημένο σου κορίτσι έχει πει πολλά εμπνευσμένα quotes.

Η Selena Gomez είναι το αγαπημένο είδωλο πολλών κοριτσιών. Η καριέρα της έχει ξεκινήσει ήδη από όταν ήταν πολύ μικρή και απλώς, όσο τα χρόνια συνεχίζονταν, τα πράγματα φαίνονταν να εκτοξεύονται. Πέρασε από τον χώρο της υποκριτικής, έκανε τεράστια επιτυχία στο τραγούδι και πλέον αποτελεί ένα άτομο που σχεδόν όλος ο πλανήτης ξέρει, άσχετα με το αν είναι fan ή όχι.

Η αλήθεια είναι, πάντως, πως πέρα από τα επαγγελματικά, πρόκειται και για ένα κορίτσι πολύ συμπαθητικό και «ζεστό», που αυτήν τη στιγμή έχει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πάνω από 190 εκατομμύρια followers.




Η Sel, ανά διαστήματα, έχει πει πολλές inspirational ατάκες κι εμείς συγκεντρώσαμε μερικές που έχουν ειπωθεί καθαρά για να σου τονώσουν την αυτοπεποίθηση και να σου ανεβάσουν τη διάθεση.

  1. «Οι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου για εποχές, για διαφορετικούς λόγους και για να σου διδάξουν μαθήματα»

  2. «Σου υπόσχομαι ότι κάθε ένας από εσάς είναι φτιαγμένος να είναι αυτός που είναι κι αυτό είναι που είναι τόσο ελκυστικό και όμορφο»

  3. «Έμαθα ότι υπάρχει δύναμη βαθιά μέσα στον εαυτό σου και μπορείς να τη βρεις όταν δεν εγκαταλείπεις τον εαυτό σου και όταν ζητάς βοήθεια»

  4. «Δε νομίζω ότι έχω πάρει τον χρόνο να προσέξω το πώς το να είμαι μία γυναίκα στη θέση μου είναι πραγματικά ένα δώρο. Θέλω να είμαι σίγουρη ότι θα χρησιμοποιήσω όλη αυτήν τη δύναμη»

  5. «Αν μπορείς να κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη κάθε μέρα με τις αποφάσεις που κάνεις, εκεί είναι που αρχίζει η πραγματική δύναμη»

  6. «Δεν καθορίζεσαι από μία φωτογραφία στο Instagram, από ένα Like, από ένα σχόλιο. Αυτό δε σε καθορίζει»

  7. «Όλοι οι άνθρωποι που με ‘ρίχνουν’, απλώς με εμπνέουν να έχω καλύτερα»

  8. «Δεν μπορείς να φοβάσαι τι θα πουν οι άνθρωποι, γιατί ποτέ δε θα τους κάνεις όλους χαρούμενους»

  9. «Ζω τη ζωή μου και τίποτα δεν πρόκειται να μου υπαγορεύσει το πώς νιώθω, εκτός κι αν του το επιτρέψω»

  10. «Έχω το δικαίωμα να ζήσω τη ζωή μου και απλώς να είμαι εγώ με όποιον επιλέξω. Απλώς κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved