Dixie D'Amelio: Φιλήθηκε με τον Noah Beck αλλά η εξέλιξη θα σε απογοητεύσει

Παίζουν με τα συναισθήματά μας, δεν εξηγείται αλλιώς.

Θυμάσαι τις φήμες περί σχέσης μεταξύ της Dixie D' Amelio και του Noah Beck; Οι θαυμαστές ήταν πεπεισμένοι πια ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι και για να λέμε την αλήθεια και εμείς σίγουρες ήμασταν. Κι όμως! Η απάντησή τους ήταν αντίθετη από τις επιθυμίες μας, παρ' όλα αυτά υπήρξε ένα φιλί που... πολύ μας μπέρδεψε.

Πρέπει σίγουρα να σταματήσουν να «παίζουν» έτσι με τα συναισθήματά μας. Εμείς θέλουμε να τους δούμε μαζί, εκείνοι τονίζουν ότι είναι φίλοι, ωστόσο φιλιούνται. Καταλαβαίνεις τι τραβάμε;

Το φιλί που μας ενθουσίασε ήταν μέρος του σεναρίου ενός music video που κυκλοφόρησε. Ακόμη και μετά από αυτό ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω ανάμεσά τους παρά μόνο μια φιλική σχέση. Εντάξει λοιπόν. Ο Noah να ξέρεις πάντως ότι ερωτήθηκε από έναν paparazzi για αυτό το φιλί και απάντησε ότι αυτό το φιλί ήταν απλά ένα σενάριο για το music video. To ίδιο είπε και η Dixie.

Μετά από τον χωρισμό της Dixie με τον Griffin Johnsin τον Ιούλιο, το κορίτσι είναι σίγουρα σε μια δύσκολη θέση, αλλά όλες αυτές οι φήμες και όλες αυτές οι απρόσμενες κινήσεις που έχουμε δει, είναι ένα μπέρδεμα. Στο music video του «Be Happy» φιλιούνται και, δυστυχώς παίρνουν βραβείο υποκριτικής. Για κακή μας τύχη, όπως όλα δείχνουν, δεν υπάρχει τίποτα τελικά μεταξύ τους. Αυτή κι αν είναι απογοητευτική εξέλιξη.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved