Αφροδίτη Λιάντου: Όσα αποκάλυψε για τις σπουδές, την καραντίνα και τη μαμά της

Όλα όσα μας αποκάλυψε η νεαρή τραγουδίστρια.

Είναι νέα (μόλις 21 ετών), όμορφη και πολύ ταλαντούχα. Αυτό δεν είναι τυχαίο αφού κληρονόμησε την καλλιτεχνική φλέβα από τους γονείς της, οι οποίοι είναι και οι δυο καταξιωμένοι ηθοποιοί (Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος). Εκείνη βέβαια αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετική πορεία και να ακολουθήσει την αγάπη της για την μουσική, φεύγοντας μάλιστα στο Λονδίνο όπου σπουδάζει Performing Αrt. Ο λόγος για την Αφροδίτη Λιάντου, την αγαπημένη newcomer στην δισκογραφία.

Η Αφροδίτη, πριν δυο χρόνια κυκλοφόρησε το πρώτο μουσικό κομμάτι της με τίτλο Why, τους στίχους και τη μουσική του οποίου έγραψε η ίδια και αναφέρεται όπως είπε σε μια προσωπική της εμπειρία με ένα αγόρι που υπήρξε στη ζωή της. Πριν λίγο καιρό ανέβηκε στο Youtube το νέο της βιντεοκλιπ για το τραγούδι "This love", το οποίο έχει αγαπηθεί πολύ και μετρά ήδη χιλιάδες προβολές.

Εμείς μιλήσαμε με την Αφροδίτη και της ζητήσαμε να μας απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις ώστε να την γνωρίσεις καλύτερα. Εκείνη δέχθηκε μετά χαράς και έτσι μπορείς να δεις όλα όσα μας αποκάλυψε στις παρακάτω γραμμές...

1) Που σε βρήκε το φετινό καλοκαίρι;

Αφροδίτη Λιάντου: Το Λονδίνο άργησε πολύ να πάρει μέτρα και επικρατούσε ένας πανικός από κρούσματα. Επειδή είχα καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης αποφάσισα να φύγω και να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα για να μην αποκλειστώ.

2) Ξέρουμε πως σπουδάζεις στην Αγγλία. Πες μας δυο λόγια για τη ζωή στο Λονδίνο εν μέσω πανδημίας. Θα επιστρέψεις εκεί μετά το καλοκαίρι;

Αφροδίτη Λιάντου: Δε γνωρίζω πότε και αν θα επιστρέψω στο Λονδίνο καθώς πριν κάτι μήνες τελείωσα και τις σπουδές μου και είναι αρκετά κρίσιμη η κατάσταση για να γυρίσω.

3) Ποια είναι τα όνειρά σου για το μέλλον;

Αφροδίτη Λιάντου: Τα όνειρα μου είναι να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ, να ξεκινήσω σιγά σιγά τις συναυλίες στην Ελλάδα πλέον και να αρχίσω τις προετοιμασίες για τα επόμενα μου κομμάτια.

4) Στην καραντίνα είδαμε πως έγραψες μουσική και πως ασχολήθηκες με το TikTok. Περιέγραψέ μας την καθημερινότητά σου στην καραντίνα.

Αφροδίτη Λιάντου: Προσπάθησα η καθημερινότητα μου στην καραντίνα να είναι όσο πιο δημιουργική γίνεται. Έγραφα μουσική όσο πιο συχνά μπορούσα, μαγείρευα, έκανα γυμναστική κάθε μέρα και ζωγράφιζα. Μπορώ να πω πως αν και ήταν μια δύσκολη περίοδος κατάφερα γεμίζοντας τον χρόνο μου να την περάσω αρκετά ανώδυνα.

5) Ποιοι είναι τα πρότυπά σου στη μουσική; Αγαπημένη τραγουδίστρια;

Αφροδίτη Λιάντου: Έχω πολλούς σύγχρονους τραγουδιστές που μου αρέσουν αλλά οι βασικές μου επιρροές είναι τα ακούσματα που είχα μικρή από το σπίτι μου. Είναι τραγουδιστές όπως ο David Bowie, οι the Frames και ο Johnny Cash.

6) Νιώθεις τη σύγκριση με την μαμά σου; Και αν ναι, πώς το αντιμετωπίζεις;

Αφροδίτη Λιάντου: Η αλήθεια είναι πως δεν θεώρησα ποτέ λογικό το να υπάρχει σύγκριση μεταξύ κόρης και μητέρας. Όπως και γενικότερα θεωρώ πολύ λάθος το να υπάρχει σύγκριση μεταξύ των ανθρώπων. Η σύγκριση φέρνει ανταγωνισμό, ζήλια, και πολλά αλλά αρνητικά συναισθήματα που θεωρώ περιττά. Ο καθένας μας είναι φτιαγμένος για διαφορετικά πράγματα έχει μια διαφορετική προσωπικότητα, διαφορετικές δεξιότητες και άλλους στόχους.

7) Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο σου βιντεοκλίπ για το τραγούδι This love. Πες μας δύο λόγια για αυτό.

Αφροδίτη Λιάντου: Το κομμάτι μου "This Love" είναι μια ποπ μπαλάντα που μιλάει για έναν εφηβικό έρωτα. Είναι ένα πιο fun και upbeat κομμάτι που διαδραματίζεται κυρίως σε μια Disco και συνδιάζει δυο δεκαετίες, τον 70s και τον 90s.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved