Η κόρη της Heidi Klum μεγάλωσε και είναι ίδια η μαμά της!

Η 16χρονη Leni μετρά ήδη 174 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram.

Η κόρη της Heidi Klum μεγάλωσε και είναι ίδια η μαμά της!

Η Heidi Klum είναι από τα πιο γνωστά μοντέλα όλων των εποχών. Πλέον έχει μειώσει αρκετά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για να έχει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της. Το Σάββατο που μας πέρασε η διάσημη μαμά έκανε βόλτες με το αυτοκίνητο γύρω από την πόλη έχοντας για παρέα την 16χρονη πια κόρη της, Leni.

Η κριτής του America's Got Talent ανέβασε στο Instagram μια γλυκιά selfie στην οποία βλέπουμε τη νεαρή Leni πίσω από το τιμόνι. Αν και εκείνη σήκωσε το χέρι της για να κρύψει το πρόσωπό της, η ομοιότητα μεταξύ μαμάς και κόρης είναι εμφανής.

Εμείς ζηλέψαμε τα κατάξανθα, μακριά μαλλιά της Leni ενώ η μαμά της ποζάρει με ένα λαμπερό χαμόγελο και μεγάλα γυαλιά ηλίου. Η 16χρονη φαίνεται πως πήρε πρόσφατα το δίπλωμα οδήγησης και βολτάρει παρέα με τη μαμά της σαν νέα οδηγός. Είναι εξαιρετικά σπάνιο η Heidi να μοιράζεται φωτογραφίες των παιδιών της της στα social media αφού προσπαθεί να τα κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έχει συνολικά τέσσερα παιδιά: τον Henry Günther Ademola Dashtu Samuel, 15 ετών, τον Johan Riley Fyodor Taiwo Samuel, 13 ετών, και τον Lou Sulola Samuel, 10 ετών.

Η Leni προφανώς έχει ήδη το δικό της fanbase αφού ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram έχει περισσότερους από 174 χιλιάδες ακόλουθους και οι φωτογραφίες της συγκεντρώνουν άπειρα σχόλια και likes.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

!!?

A post shared by Leni Klum (@leniklum) on

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

stay home and dance !! @heidiklum ??

A post shared by Leni Klum (@leniklum) on